PS3 Slim hangi seri alınmalı?

858006

Picopat
Herkese merhaba, PS3 almak istiyorum. Öncelikle fat kasa kesinlikle almak istemiyorum çünkü sorunlu bir kasa. Kırmızı ışık sarı ışık falan uğraşılmaz. Süper Slim'i de çok tercih etmiyorum çünkü gerek kullanılan malzeme kalitesi gerek CD yerini elimizle açmamız falan kalitesiz hissettiriyor ancak daha yeni olduğu için tercih edebilirim. Benim amacım en şık ve sorunsuz olan Slim kasanın 2100 ve 2500 serisi arasından yüksek hafızalı bir model almak. 2100'ün altına inmek istemiyorum çünkü bir önceki eski parçalar kullanılmış, 2500'ün üstünü de istemiyorum çünkü Sony malzemeden kaçmış yine. Sizce bu serinin arasından hangisi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fat kasadan sadece 80gb versiyonu olanını tercih edebilirsin en saglam modelidir. Slim kasadan 120gb versiyonundan uzak dur onun dışında diğer modellerini alabilirsin. Cfw yüklemek istiyorsan 25xx serisine kadar al.

Seri kısmına o kadar takılmana gerek yok. 500 GB slim al geç.
2100 ile 2500 arasında 500 gb lik model varmı? 320 var diye biliyorum

Fat kasadan sadece 80gb versiyonu olanını tercih edebilirsin en saglam modelidir. Slim kasadan 120gb versiyonundan uzak dur onun dışında diğer modellerini alabilirsin. Cfw yüklemek istiyorsan 25xx serisine kadar al.
25 500gb destekleyen parlak kasadan değilmi?

Konsoldan beklentin nedir? PS2 oyunları oynamak istiyor musun? Yoksa sadece konsolu kırıp oyun mu oynayacaksın? Kolekiyon yapmak istiyor isen CD ile oyun oynayacaksan CECH-3012b öneririm. Kırık oyun oynamak istiyor isen CECH-4203a öneririm. Geriye dönük uyumluluk istiyorsan CECHc04 öneririrm. tecübe ile sabit. :)
WhatsApp Image 2025-02-11 at 01.26.19.jpeg

Konsoldan beklentin nedir? PS2 oyunları oynamak istiyor musun? Yoksa sadece konsolu kırıp oyun mu oynayacaksın? Kolekiyon yapmak istiyor isen CD ile oyun oynayacaksan CECH-3012b öneririm. Kırık oyun oynamak istiyor isen CECH-4203a öneririm. Geriye dönük uyumluluk istiyorsan CECHc04 öneririrm. tecübe ile sabit. :)Eki Görüntüle 2421127
Reis 3000 serisi almam Sony bin malzameden kaçtığı kronik hdmı sorunlu modeldir. 2500 320 gb bulabilirsem onu alayım diyorum

Reis 3000 serisi almam Sony bin malzameden kaçtığı kronik hdmı sorunlu modeldir. 2500 320 gb bulabilirsem onu alayım diyorum
Reis malzemeden kısıyor ki arıza çıkmasın, ne kadar az elektronik parça o kadar az arıza demek. Şu an güncelleme yapmak gerekirse PS3 fat ve PS3 Slim kasamın CD okuyucuları bozuldu. Sen oyun mu oyayacaksın yoksa konsolun karşısına geçip vayy be adamlar ne konsol yapmış vaktinde mi diyeceksin anlamadım.

Reis malzemeden kısıyor ki arıza çıkmasın, ne kadar az elektronik parça o kadar az arıza demek. Şu an güncelleme yapmak gerekirse PS3 fat ve PS3 Slim kasamın CD okuyucuları bozuldu. Sen oyun mu oyayacaksın yoksa konsolun karşısına geçip vayy be adamlar ne konsol yapmış vaktinde mi diyeceksin anlamadım.
Malzemeden kısmıyor kaçıyor kardeşim. Ve bunun sebebi de sorun çıkmaması falan değil, ilgisi alakası yok çünkü 3000 serisi senin tabirinle "kısılan" modeldir ve KRONİK hdmı sorunu vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı