PS3 Slim için SSD önerisi

Memory Card

Picopat
PS3 Slim 160GB kullanıyorum. 1TB depolama takmak istiyorum. İnternette farklı görüşlerde yorumlar var. SSD kullanmayın diyenler var. Alacaksanız da Crucial markadan kullanın diyenler var. HDD kullanmalısınız diyenler de var. Şahsen HDD takmak istemiyorum mekanik ve bozulmaya elverişli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bilenler yardımcı olabilir mi? Kafam karıştı biraz.

Kioxia 960GB Exceria 555MB-540 MB-S SATA3 2.5" 3D NAND SSD (LTC10Z960GG8) hard disk

Bunu al geç.
Sağ olun ancak cevap pek yeterli gelmedi. Rastgele bir tane mi seçtiniz yoksa bu uygun diye mi anlayamadım. DRAM gibi özelliklerin bir önemi var mı? Belli özellikteki bir ürünü almazsam ömrü kısalır vb bilginiz var mı? Bu şekilde yorumlar var ancak net bir bilgi yok diye foruma sormak istedim.

Sonuç: Samsung 870 Evo 1TB SSD aldım. PS3 için SSD alırken herhangi bir SSD alınabileceği gibi daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için DRAM ve TRIM destekli SSD önerilmektedir. Ayrıca maksimum 1TB kapasitede olması gerekmektedir. Daha fazlası PS3 sisteminde sıkıntı yaşamanıza sebep olacaktır. Ayrıca piyasada Samsung Evo modellerin çakmaları mevcut. Alacaksanız dikkatli olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı