M muratkalma Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 PS3 Slim kasa ağır çalışma sorunu sürekli oluyor ve sistemi geri yükleyince düzeliyor sorun nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
PS3 Slim kasa ağır çalışma sorunu sürekli oluyor ve sistemi geri yükleyince düzeliyor sorun nedir acaba?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.686 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 HDD'de olabilir.
M muratkalma Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 HDD olsa düzelmez di bence sıfırlayınca?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.686 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 muratkalma dedi: HDD olsa düzelmezdi bence sıfırlayınca? Genişletmek için tıkla... Ben ağır çalışma sorununu genelde HDD problemlerinden olduğunu gördüm. Pek sıfırlama etkili olmamış zaten. HDD varsa başka elinizde değiştirip deneyin derim.
muratkalma dedi: HDD olsa düzelmezdi bence sıfırlayınca? Genişletmek için tıkla... Ben ağır çalışma sorununu genelde HDD problemlerinden olduğunu gördüm. Pek sıfırlama etkili olmamış zaten. HDD varsa başka elinizde değiştirip deneyin derim.