PlayStation PS3 Slim kasıyor

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
Arkadaşımda PS3 Slim var. Red Dead Redemption 1 ve Far Cry gibi oyunlarda grafikler aşırı derecede kötü görünüyor, akıcılık da oldukça kötü. Oysa ben birkaç yıl önce kendi televizyonumda, akrabamın verdiği bir PS3 Slim ile GTA V oynamıştım ve böyle bir sorun yaşamamıştım. Oyunun akıcılığı da grafikleri de gayet iyiydi. Arkadaşımın konsolu kırılmamış bile; oyunları PS Store’dan satın alıyor. Ancak grafikler yakından bakınca bile çizgi çizgi, RDR 1'de sanki The Walking Dead oyunundaki Dark Graphics ayarı açıkmış gibi bir görüntü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız monitör nedir?

Samsung series 8 50 4 k TV kullanıyor. Ben akrabanın PS 3 Slim'ini kullandıgımda 4 k LG TV DS kullanmıştım. Hiç öyle sorun yoktu. Hatta içini temizledik.

@Yerayay

Samsung series 8 50 4 k TV kullanıyor.
50 inç televizyonda maksimum 1080p görüntü veren aletin grafiklerinin kötü olması normal hocam. Düşük inçli 1080p bir mönitörde oynarsanız daha iyi olur sizin için. Bu arada 4K televizyonda PS3 çalıştırınca görüntüyü 720 veya 1080p verse bile biraz daha bulanık olacaktır.

Teşekkürler hocam. Bulanıklıktan ziyade çok kasıyor gibi akıcı değil bazsn 60 gibi oluyor bazen 15 gibi.

Teşekkürler hocam. Bulanıklıktan ziyade çok kasıyor gibi akıcı değil bazsn 60 gibi oluyor bazen 15 gibi.
O cihaz zaten en fazla 30 FPS verir. Fakat RDR gibi ağır oyunları 720p bile değil 640p çalıştırıyor ve ortalama 25 FPS ile oynuyorsunuz. Normal yani.

@Arda454 termal macun ve iç temizliğini yapın. Sorun bir nebzede olsa düzelecektir.

Tamamdır hocam teşekkür ederım önerebileceğiniz bır termal macun var mı buralarda yapacak yer yok o yuzden arkadasımla ben halletmeye calısacagım. Icıne bakkmıstık tozları vs temızledık saç kurutma makınesıyle dusuk ayarda cok yaklastırmadan fırca ıle hafıfce temızledım. Pıslık vs kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…