Rozalh01 [Leagal] Decapat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 59 5 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar 2 gün önce arkadaşıma gittim onun PS3'ü orjinal ve süper Slim GTA 5 oynadım, onun PS3 ünde grafikleri benim PS3'den daha iyiydi benim PS3'üm kırık ve Slim model. Benim PS3'de sıkıntı mı var yoksa normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2019
Arkadaşlar 2 gün önce arkadaşıma gittim onun PS3'ü orjinal ve süper Slim GTA 5 oynadım, onun PS3 ünde grafikleri benim PS3'den daha iyiydi benim PS3'üm kırık ve Slim model. Benim PS3'de sıkıntı mı var yoksa normal mi?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 7 Haziran 2019 #2 Böyle bir şey sözkonusu değil. İkinizin TV aynı mı? HDMI kablosu aynı mı da PS3'e sıkıntı mı var diyorsunuz? Görüntü olarak farklı markaların farklı ekran panelleri arasında elbet fark olacaktır. Artı 0 Eksi
Böyle bir şey sözkonusu değil. İkinizin TV aynı mı? HDMI kablosu aynı mı da PS3'e sıkıntı mı var diyorsunuz? Görüntü olarak farklı markaların farklı ekran panelleri arasında elbet fark olacaktır.