A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #21 GMC Denali dedi: Adamakıllı oyun mağazası da yok, pkgi kurdum gran turismo serisi yoktu. Genişletmek için tıkla... Aynen istediğin oyunu bulamıyorsun, hep bazı oyunlar oluyor o kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
GMC Denali dedi: Adamakıllı oyun mağazası da yok, pkgi kurdum gran turismo serisi yoktu. Genişletmek için tıkla... Aynen istediğin oyunu bulamıyorsun, hep bazı oyunlar oluyor o kadar.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #22 Ahmet3447 dedi: Aynen istediğin oyunu bulamıyorsun, hep bazı oyunlar oluyor o kadar. Genişletmek için tıkla... Olsa bile o kadar büyük oyunu indirmeyi beklemem, gittim CD aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Ahmet3447 dedi: Aynen istediğin oyunu bulamıyorsun, hep bazı oyunlar oluyor o kadar. Genişletmek için tıkla... Olsa bile o kadar büyük oyunu indirmeyi beklemem, gittim CD aldım.
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #23 GMC Denali dedi: Adamakıllı oyun mağazası da yok, pkgi kurdum gran turismo serisi yoktu. Genişletmek için tıkla... Bir de FAT32 formatında yükleyip PS3splitterla bölerek kurma varmış doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
GMC Denali dedi: Adamakıllı oyun mağazası da yok, pkgi kurdum gran turismo serisi yoktu. Genişletmek için tıkla... Bir de FAT32 formatında yükleyip PS3splitterla bölerek kurma varmış doğru mu?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #24 Ahmet3447 dedi: FTP ile nasıl yapabilirim? Bedavaya 4 GB üstü oyun yükleminin yolu var mı? Bir tane uygulama var PS3 splitter diye bir uygulama varmış. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmet3447 dedi: FTP ile nasıl yapabilirim? Bedavaya 4 GB üstü oyun yükleminin yolu var mı? Bir tane uygulama var PS3 splitter diye bir uygulama varmış. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #25 GMC Denali dedi: Olsa bile o kadar büyük oyunu indirmeyi beklemem, gittim CD aldım. Genişletmek için tıkla... Nerede bekliyemezsin USB ile yükleyince? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
GMC Denali dedi: Olsa bile o kadar büyük oyunu indirmeyi beklemem, gittim CD aldım. Genişletmek için tıkla... Nerede bekliyemezsin USB ile yükleyince?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #26 GMC Denali dedi: Adamakıllı oyun mağazası da yok, pkgi kurdum gran turismo serisi yoktu. Genişletmek için tıkla... Zuko Store kur, her şey var pkgi ben de beğenmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
GMC Denali dedi: Adamakıllı oyun mağazası da yok, pkgi kurdum gran turismo serisi yoktu. Genişletmek için tıkla... Zuko Store kur, her şey var pkgi ben de beğenmedim.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #27 NOSFLOW dedi: Zuko Store kur, her şey var pkgi ben de beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Zuko da cihazı mahvet ediyor diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
NOSFLOW dedi: Zuko Store kur, her şey var pkgi ben de beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Zuko da cihazı mahvet ediyor diyorlar.
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #28 NOSFLOW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada anlatıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
NOSFLOW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada anlatıyor mu?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #29 GMC Denali dedi: Zuko da cihazı mahvet ediyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok. Ahmet3447 dedi: Burada anlatıyor mu? Genişletmek için tıkla... Her şekilde anlatıyor en detaylı anlatım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
GMC Denali dedi: Zuko da cihazı mahvet ediyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok. Ahmet3447 dedi: Burada anlatıyor mu? Genişletmek için tıkla... Her şekilde anlatıyor en detaylı anlatım.
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #30 GMC Denali dedi: Zuko da cihazı mahvet ediyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım şimdi StoreMI kurayım yoksa FAT32 formatında bölerek mi kullanayım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
GMC Denali dedi: Zuko da cihazı mahvet ediyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım şimdi StoreMI kurayım yoksa FAT32 formatında bölerek mi kullanayım?