NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #71 Slim de düzeldi. Durum? Konuştunuz mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #72 NOSFLOW dedi: Slim de düzeldi. Durum? Konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Adam cevap vermedi daha. NOSFLOW dedi: Slim de düzeldi. Durum? Konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Aslında PS4 alsam mı ucuz bulursam diyorum da yeni oyunları oynamak için. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2022
NOSFLOW dedi: Slim de düzeldi. Durum? Konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Adam cevap vermedi daha. NOSFLOW dedi: Slim de düzeldi. Durum? Konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Aslında PS4 alsam mı ucuz bulursam diyorum da yeni oyunları oynamak için.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #73 Ahmet3447 dedi: Adam cevap vermedi daha. Aslında PS4 alsam mı ucuz bulursam diyorum da yeni oyunları oynamak için. Genişletmek için tıkla... Onu sen bilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Ahmet3447 dedi: Adam cevap vermedi daha. Aslında PS4 alsam mı ucuz bulursam diyorum da yeni oyunları oynamak için. Genişletmek için tıkla... Onu sen bilirsin.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #74 Ahmet3447 dedi: Adam cevap vermedi daha. Genişletmek için tıkla... İlan ölü.
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #75 NOSFLOW dedi: Onu sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Sence almalı mıyım? NOSFLOW dedi: Onu sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de yeni konu oluşturdum oraya da bakabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
NOSFLOW dedi: Onu sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Sence almalı mıyım? NOSFLOW dedi: Onu sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de yeni konu oluşturdum oraya da bakabilirsin.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #76 Ahmet3447 dedi: Sence almalı mıyım? Bir de yeni konu oluşturdum oraya da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... PS4'ü gerçekten oynamak istediğin bir oyun varsa al.
Ahmet3447 dedi: Sence almalı mıyım? Bir de yeni konu oluşturdum oraya da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... PS4'ü gerçekten oynamak istediğin bir oyun varsa al.
A Ahmet3447 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #77 GMC Denali dedi: PS4'ü gerçekten oynamak istediğin bir oyun varsa al. Genişletmek için tıkla... Ben yeni oyunları oynamak istiyorum FIFA22 gibi.
GMC Denali dedi: PS4'ü gerçekten oynamak istediğin bir oyun varsa al. Genişletmek için tıkla... Ben yeni oyunları oynamak istiyorum FIFA22 gibi.
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 2 Haziran 2023 #78 GMC Denali dedi: PS4'ü gerçekten oynamak istediğin bir oyun varsa al. Genişletmek için tıkla... Konu bir senelik ama madem PS3 piyasasını takip ediyorsun sorayım dedim. Bu ilandaki ürün alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-hatasiz-ps3-superslim-500gb-white-edition-1060009234/detay
GMC Denali dedi: PS4'ü gerçekten oynamak istediğin bir oyun varsa al. Genişletmek için tıkla... Konu bir senelik ama madem PS3 piyasasını takip ediyorsun sorayım dedim. Bu ilandaki ürün alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-hatasiz-ps3-superslim-500gb-white-edition-1060009234/detay
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #79 Cech 21XX-3XXX arası Slim modelleri alın Jailbreak yapılabiliyor ve ve ylod şansları az. Super slimlerde rlod tarzı problemler çıkabiliyor
Cech 21XX-3XXX arası Slim modelleri alın Jailbreak yapılabiliyor ve ve ylod şansları az. Super slimlerde rlod tarzı problemler çıkabiliyor
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 2 Haziran 2023 #80 GGhunters dedi: Cech 21XX-3XXX arası Slim modelleri alın Jailbreak yapılabiliyor ve ve ylod şansları az. Super slimlerde rlod tarzı problemler çıkabiliyor Genişletmek için tıkla... Rlod dediğiniz, kırmızı ışık hatası mı? Fat modellerinde bu sorun yok muydu?
GGhunters dedi: Cech 21XX-3XXX arası Slim modelleri alın Jailbreak yapılabiliyor ve ve ylod şansları az. Super slimlerde rlod tarzı problemler çıkabiliyor Genişletmek için tıkla... Rlod dediğiniz, kırmızı ışık hatası mı? Fat modellerinde bu sorun yok muydu?