Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Sizce Super Slim mi almalıyım yoksa Slim mi? Bir de konsolun kendi kutusu olduğuna dikkat etmem gerekir mi?
Sizce Super Slim mi almalıyım yoksa Slim mi? Bir de konsolun kendi kutusu olduğuna dikkat etmem gerekir mi?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.067 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Slayer2021 dedi: Sizce super Slim mi almalıyım yoksa Slim mi? Bir de konsolun kendi kutusu olduğuna dikkat etmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Bence super Slim en yeni PS3 modeli o ayrıca bu dönemde kutulu bulamazsın hocam bulursanızda pahalı olur bence kutunun bir önemi yok.
Slayer2021 dedi: Sizce super Slim mi almalıyım yoksa Slim mi? Bir de konsolun kendi kutusu olduğuna dikkat etmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Bence super Slim en yeni PS3 modeli o ayrıca bu dönemde kutulu bulamazsın hocam bulursanızda pahalı olur bence kutunun bir önemi yok.
B bilgisiyarlarıseven Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 hocam süper slimde bence parça konusunda kısmışlar yani parça kalitesi olarak biraz kötü fat kasa neden bakmıyorsunuz
hocam süper slimde bence parça konusunda kısmışlar yani parça kalitesi olarak biraz kötü fat kasa neden bakmıyorsunuz
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.067 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 bilgisiyarlarıseven dedi: Hocam süper SLI'mde bence parça konusunda kısmışlar yani parça kalitesi olarak biraz kötü. Fat kasa neden bakmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fat kasa kendim kullandım ve kendisinde kronik sorunlar var ve en ilkel PS3 modeli olduğu için alınmaz.
bilgisiyarlarıseven dedi: Hocam süper SLI'mde bence parça konusunda kısmışlar yani parça kalitesi olarak biraz kötü. Fat kasa neden bakmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fat kasa kendim kullandım ve kendisinde kronik sorunlar var ve en ilkel PS3 modeli olduğu için alınmaz.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.610 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2024 #5 CapsNumScroll dedi: Fat kasa kendim kullandım ve kendisinde kronik sorunlar var ve en ilkel PS3 modeli olduğu için alınmaz. Genişletmek için tıkla... Super slim daha ilkel. Otomatik DVD ROM bile yok.
CapsNumScroll dedi: Fat kasa kendim kullandım ve kendisinde kronik sorunlar var ve en ilkel PS3 modeli olduğu için alınmaz. Genişletmek için tıkla... Super slim daha ilkel. Otomatik DVD ROM bile yok.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.067 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 erme dedi: Super Slim daha ilkel. Otomatik DVD ROM bile yok. Genişletmek için tıkla... PS3 alacaksan DVD ROM'un pek bir önemi kalmıyor cihaza CD ile oyun almak artık geçmişte kaldı kırılması daha mantıklı.
erme dedi: Super Slim daha ilkel. Otomatik DVD ROM bile yok. Genişletmek için tıkla... PS3 alacaksan DVD ROM'un pek bir önemi kalmıyor cihaza CD ile oyun almak artık geçmişte kaldı kırılması daha mantıklı.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.816 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 PS3 Super Slim hocam.
B bilgisiyarlarıseven Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #8 slim ozaman
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.610 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2024 #9 Slim, Super Slimden bariz daha iyi. Super Slim diyenler açıklasınlar neden?
B bilgisiyarlarıseven Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #10 şimdi malzeme kalitesi olarak süper slim fat ve slimden kötü