Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 669 Yer Ludwigsburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #11 erme dedi: Slim, super Slim'den bariz daha iyi. Super Slim diyenler açıklasınlar neden? Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle düşünüyorum super Slim malzemeden kesmişler belli yani.
erme dedi: Slim, super Slim'den bariz daha iyi. Super Slim diyenler açıklasınlar neden? Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle düşünüyorum super Slim malzemeden kesmişler belli yani.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.645 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #12 Slayer2021 dedi: Sizce super Slim mi almalıyım yoksa Slim mi? Bir de konsolun kendi kutusu olduğuna dikkat etmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Fan sesi takıntıniz yoksa Slim model alınır. Ama yok dışı benim için önemli değil derseniz PS3 Super Slim öneririm fan sesi çok azdır.
Slayer2021 dedi: Sizce super Slim mi almalıyım yoksa Slim mi? Bir de konsolun kendi kutusu olduğuna dikkat etmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Fan sesi takıntıniz yoksa Slim model alınır. Ama yok dışı benim için önemli değil derseniz PS3 Super Slim öneririm fan sesi çok azdır.