Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Elimde PS3 Super Slim kasa var. Sistem bilgilerin de CFW mi yoksa HFW mi olduğu yazmıyor‚ CFW olduğunu nasıl anlarım veya CFW destekliyor mu?
Elimde PS3 Super Slim kasa var. Sistem bilgilerin de CFW mi yoksa HFW mi olduğu yazmıyor‚ CFW olduğunu nasıl anlarım veya CFW destekliyor mu?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Packages menager var mı? Oyun katogorisini kontrol et. Yalnız sana önerim HFW olur.
Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: Packages menager var mı? Oyun katogorisini kontrol et. Yalnız sana önerim HFW olur. Genişletmek için tıkla... Yok ama xmb Manager diye bir şey var. Yerayay dedi: Packages menager var mı? Oyun katogorisini kontrol et. Yalnız sana önerim HFW olur. Genişletmek için tıkla... Şuan da kırıyorum ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ile yaptım bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama‚ sizin de önerinizi almak isterim. Son düzenleme: 3 Ocak 2025
Yerayay dedi: Packages menager var mı? Oyun katogorisini kontrol et. Yalnız sana önerim HFW olur. Genişletmek için tıkla... Yok ama xmb Manager diye bir şey var. Yerayay dedi: Packages menager var mı? Oyun katogorisini kontrol et. Yalnız sana önerim HFW olur. Genişletmek için tıkla... Şuan da kırıyorum ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ile yaptım bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama‚ sizin de önerinizi almak isterim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Nickq dedi: Yok ama xmb Manager diye bir şey var. Şuan da kırıyorum ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ile yaptım bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama‚ sizin de önerinizi almak isterim. Genişletmek için tıkla... Bu video daha sağlam eger sıkıntı varsa bununla yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nickq dedi: Yok ama xmb Manager diye bir şey var. Şuan da kırıyorum ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ile yaptım bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama‚ sizin de önerinizi almak isterim. Genişletmek için tıkla... Bu video daha sağlam eger sıkıntı varsa bununla yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et