mendossa Femtopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 31 10 Ekim 2020 #1 PS3 bu şekilde kullanmanın dezavantajları var mı?
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 10 Ekim 2020 #2 mendossa dedi: PS3 bu şekilde kullanmanın dezavantajları var mı? Eki Görüntüle 697213 Genişletmek için tıkla... Hayır, alt tarafında fan girişi veya çıkışı yok. CD bölümünde sıkıntı yaşamazsanız hiç bir yerde yaşamazsınız.
mendossa dedi: PS3 bu şekilde kullanmanın dezavantajları var mı? Eki Görüntüle 697213 Genişletmek için tıkla... Hayır, alt tarafında fan girişi veya çıkışı yok. CD bölümünde sıkıntı yaşamazsanız hiç bir yerde yaşamazsınız.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 10 Ekim 2020 #3 Sağa yada sola devrilme gibi bir ihtimali yoksa kullanabilirsin, Gerçi solunda havalandırma deliği var mı onu da bilmiyorum.
Sağa yada sola devrilme gibi bir ihtimali yoksa kullanabilirsin, Gerçi solunda havalandırma deliği var mı onu da bilmiyorum.
mendossa Femtopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 31 10 Ekim 2020 #4 Cevaplar için teşekkürler. Bazı yerlerde CD çizme durumu olabilir yazdığını gördüm doğruluğu var mıdır?
Cevaplar için teşekkürler. Bazı yerlerde CD çizme durumu olabilir yazdığını gördüm doğruluğu var mıdır?
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 10 Ekim 2020 #5 mendossa dedi: Cevaplar için teşekkürler. Bazı yerlerde CD çizme durumu olabilir yazdığını gördüm doğruluğu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır ama cd kapağı yalama olabilir sadece. Teşekkür için beğenirseniz seviniriz.
mendossa dedi: Cevaplar için teşekkürler. Bazı yerlerde CD çizme durumu olabilir yazdığını gördüm doğruluğu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır ama cd kapağı yalama olabilir sadece. Teşekkür için beğenirseniz seviniriz.