Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #1 Evet arkadaşlar PS3'ümün parlak ve mat kısımlarında resimdeki gibi lekeler oldu. Bu lekeleri nasıl temizleyebilirim ?
Evet arkadaşlar PS3'ümün parlak ve mat kısımlarında resimdeki gibi lekeler oldu. Bu lekeleri nasıl temizleyebilirim ?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 6 Şubat 2015 #2 Ekran temizleme kiti olarak bunu kullanıyorum telefon, notebook, klavye, mouse hepsini bununla temizliyorum. Lekeleri temizlemene yardımcı olabilir. www.bimeks.com.tr: Vipow SK240LQ Temizleme Seti Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Ekran temizleme kiti olarak bunu kullanıyorum telefon, notebook, klavye, mouse hepsini bununla temizliyorum. Lekeleri temizlemene yardımcı olabilir. www.bimeks.com.tr: Vipow SK240LQ Temizleme Seti Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #3 Teşekkürler satın alıp deneyeceğim. Satacağım için cihazın temiz olmasını istiyorum.
degirmenci90 Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 6 Yer k.çekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #4 başkan kafandaki fiyat nedir ?? satmayı düşündüğün takdirde?
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #5 degirmenci90 dedi: başkan kafandaki fiyat nedir ?? satmayı düşündüğün takdirde? Genişletmek için tıkla... Hocam satmaktan vazgeçtim. Lekeler tam olarak temizlenmedi. Garantisi de doldu. Satarsam fazla zarar ederim.
degirmenci90 dedi: başkan kafandaki fiyat nedir ?? satmayı düşündüğün takdirde? Genişletmek için tıkla... Hocam satmaktan vazgeçtim. Lekeler tam olarak temizlenmedi. Garantisi de doldu. Satarsam fazla zarar ederim.
degirmenci90 Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 6 Yer k.çekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #6 Mr. J dedi: Hocam satmaktan vazgeçtim. Lekeler tam olarak temizlenmedi. Garantisi de doldu. Satarsam fazla zarar ederim. Genişletmek için tıkla... hayırlı satışlar
Mr. J dedi: Hocam satmaktan vazgeçtim. Lekeler tam olarak temizlenmedi. Garantisi de doldu. Satarsam fazla zarar ederim. Genişletmek için tıkla... hayırlı satışlar