PS3 Super Slim'e kulaklık nasıl bağlanır?

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Süper Slim model bir PS3'üm var ve kulaklığımı bağlamak istiyorum, girişlere takmayı denedim ama ses gelmedi. Nasıl ayarlayabilirim?

Jaklı kulaklık varsa ve kablo yetiyorsa televizyona bağlaman daha iyi olur PS3'teki port veya yazılım desteklemiyor olabilir.
doğrudur hocamda monitörden oynuyorum

O zaman sürücü lazımdır ve PS3 gibi cihazlarda sadece kendi içindeki internet kartı gibi belirli birkaç şeyin sürücüsü bulunur, Windows gibi bir sürü şey desteklemez. Çalışmaması normal.

Alttaki mesaj da dediğim olayı destekler nitelikte, Sony sadece kendi kulaklığının sürücüsünü koymuş, diğerlerini bağlaman için gerekli yazılımı koymamış ki gidip PS3 headset alasın.

Yalnızca Sony'in üst düzey bir kulaklığı uyumlu.

Tüm yöntemleri, denedim. Maalesef hiçbir sonuç alamadım. Sony, resmen "Alaman gardaş" diyip ses çıkışı koymamış. Ha keza PS4'de öyle. Ama DualShock 4'ün üstünde var ve çok iyi. PS3'te öyle bir şey olmaması bence çok çok kötü.

USB Ses Kartı denilen cihazdan aldım. Taktım, başarısız.
HDMI to VGA ile denedim. O şekilde ses aldım ama benim monitörümde VGA ile bağladığım zaman görüntü çamurlaşıyor. HDMI net ve keskin ama VGA çöp.

İnternette Multi-OUT (Kompozit) çıkıştan ses alındığı falan yazılıyor ama denemedim. Hiç boşu boşuna para harcamamam diye düşünüp bıraktım. TV'den en kısıkta oynuyorum geceleri :(

Paramla rezil oluyorum resmen.
Farklı bir konuda bu şekilde bahsedilmiş.

O zaman sürücü lazımdır ve PS3 gibi cihazlarda sadece kendi içindeki internet kartı gibi belirli birkaç şeyin sürücüsü bulunur, Windows gibi bir sürü şey desteklemez. Çalışmaması normal.
hocam dönüştürücüyle bağlasam olur mu peki?

hocam dönüştürücüyle bağlasam olur mu peki?

Hocam olay burda USB bus driver gibi bi şey var ya Windows'ta bunları çalıştıran, onun PS3'te (belki de kasıtlı olarak) bulunmaması. Yani bu alet USB çıkışlarından sadece 5V enerji veriyor ve bellek takarsan onu okuyor o kadar, birkaç tane de Sony'nin PS3 için ürettiği ıvır zıvırları tanıyor, gerisi tamamen yabancı. Filmlerde olur ya bi tanesinde izledim geçen insansız hava aracının biri kendini tamir eden insanı tanıyor evet bu X kişi diyor gerisine de yabancı diye kurşun sıkıyordu =D, bu hesap.

Hocam olay burda USB bus driver gibi bi şey var ya Windows'ta bunları çalıştıran, onun PS3'te (belki de kasıtlı olarak) bulunmaması. Yani bu alet USB çıkışlarından sadece 5V enerji veriyor ve bellek takarsan onu okuyor o kadar, birkaç tane de Sony'nin PS3 için ürettiği ıvır zıvırları tanıyor, gerisi tamamen yabancı. Filmlerde olur ya bi tanesinde izledim geçen insansız hava aracının biri kendini tamir eden insanı tanıyor evet bu X kişi diyor gerisine de yabancı diye kurşun sıkıyordu =D, bu hesap.
anladım hocam ben en iyisi bluetooth kulaklık bakmaya başlayayım :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı