PS3 Superslim kırılıyor mu?

KoZmoss

Hectopat
Daha fazla  
Merak ettiğim konu bu, PS3 Superslim kırılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jailbreak işlemi için sistemi downgrade etmeniz gerekiyor. Ne yazık ki Superslim modelinde de bu mümkün değil. Ben olsam sahibinden.com ve yakınlardaki filmci abilere bakarım oyun için. Alırsınız, oynarsınız, geri satarsınız. Konsollar hakkında sevdiğim tek şeydi, yenilerinde onu da kaldırdılar.

Hayir. Superslim kirilmiyor. SuperSlim kasayi "Kiriyoruz yegenim getir makinayi kiralim.", "Biz ona program atiyoruz yegenim." derler sana. Ama onlar kiramazlar.

CFW ve MultiMAN kurmak demek kirmak demektir. Gercek kirma budur. Ama onlar kirik makinadan senin makinana oyunlari veri transferi yapiyorlar. Olay bu.

Süper slimler kırılmıyor fakat klon oyun yükleneniliyor. Xploit takımının süperslim üzerine çalışması var bence kırılacak gibi.

Süper slimler kırılmıyor fakat klon oyun yükleneniliyor. Xploit takımının süperslim üzerine çalışması var bence kırılacak gibi.
Klon oyun olunca bilgisiyar dan vs oyun atabiliyormuyuz yoksa illa oyun attırmaya mı götürmem gerekecek

Klon oyun olunca tek tek oyun atılamıyor. Hepsi bir anda atılıyor.
Kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum: peki ben 5 10 tane USB'den atmaya kalksam atamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…