KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #1 Merak ettiğim konu bu, PS3 Superslim kırılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2018
Çözüm BlueMan23 12 Temmuz 2018 KoZmoss dedi: Klon oyun olunca bilgisiyar dan vs oyun atabiliyormuyuz yoksa illa oyun attırmaya mı götürmem gerekecek Genişletmek için tıkla... Klon oyun olunca tek tek oyun atılamıyor. Hepsi bir anda atılıyor.
KoZmoss dedi: Klon oyun olunca bilgisiyar dan vs oyun atabiliyormuyuz yoksa illa oyun attırmaya mı götürmem gerekecek Genişletmek için tıkla... Klon oyun olunca tek tek oyun atılamıyor. Hepsi bir anda atılıyor.
mixemir Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 2 13 Temmuz 2018 #11 son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #12 mixemir dedi: son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Multiman çalışıyor mu sorunsuz bir şekilde? Artı 0 Eksi
mixemir dedi: son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Multiman çalışıyor mu sorunsuz bir şekilde?
KS KS KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #13 BlueMan23 dedi: Hayır. Konsolcular başka bir konsoldan oyunu aktarıyorlar. Bunun adı bu yüzden Klon oyun. Genişletmek için tıkla... Klon o oyun artıracağım 500 GB harddisk olduğu için fazlasıyla oyun oynayabilirim mixemir dedi: son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz süperslim mi kullanıyorsunuz pek bilgili olmadığım için steam veya discord dan yardım etme şansınız varmıdır mixemir dedi: son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunun için kırık olması gerekiyormu Son düzenleme: 14 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
BlueMan23 dedi: Hayır. Konsolcular başka bir konsoldan oyunu aktarıyorlar. Bunun adı bu yüzden Klon oyun. Genişletmek için tıkla... Klon o oyun artıracağım 500 GB harddisk olduğu için fazlasıyla oyun oynayabilirim mixemir dedi: son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz süperslim mi kullanıyorsunuz pek bilgili olmadığım için steam veya discord dan yardım etme şansınız varmıdır mixemir dedi: son güncellemelerden bilginiz yok sanırım.Şuan ben rahatlıkla yükleme yapabiliyorum.youtubede videolar var exploit v3 hen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunun için kırık olması gerekiyormu
FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 14 Temmuz 2018 #14 Ben 40 oyunlu ps3 süper slim aldım ama bunu internete bağlandırırsam ban yermi youtube a falan girebilirmiyim ? Artı 0 Eksi
Ben 40 oyunlu ps3 süper slim aldım ama bunu internete bağlandırırsam ban yermi youtube a falan girebilirmiyim ?