PS3 televizyon bozar mı?

• Konuyu başlatan jackliverbird
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 11.055
Ben PS ONE alırken vardı böyle dedikodular. 5 sene kullandım televizyona hiçbir şey olmadı. Şimdi 5 arkadaşım da var PS3 var 2,5 sene oldu televizyonlarına hiçbir şey olduğu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar büyütmenize gerek yok. Evet doğrusun.
Forumu çöplüğe döndürmek için güzel yanıt vermişsin alkışlar.
Başka da yorum yapmayacağım.

Başka yorum yapmayacağım demişsin, bu gün yanıt vermişsin. Orada burası bir forum. Her sorunu ciddi bir şekilde çözmek sadece belli bir kitleye hitap eder. Ancak cevaplarda biraz dalga etkisi oluşturmak forumu çöplüğe çevirmez inanın. Asıl her türlü esprik olayı ciddiye alıp sanki çok büyük bir şeymiş gibi ortaya atmak forumu çöplüğe çevirir. Biz orada gereken cevabı espri katarak verdik. Bu kadar uzatmanız yeterince çöp etkisi oluşturdu zaten. Yanlış anlamayın...

Harbiden bozuyor mu ya LCD televizyonu? :confused:

Yok hocam yok :) Biz konuya farklı bir şekilde şaka amaçlı yaklaşarak cevapladık. Bu şekil konuşma tarzı biraz da Level dergisinden bize geçti. Tuna abinin yazıları okumaktan. :p En azından bana öyle sizi bilemem de. :)

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi sorum PS3 televizyona zarar verir mi?

Lanet olsun Jack, sence böyle bir şey mümkün mü? Söyle bana dostum ha! Lanet olası Sony televizyonlarımızı bozmak için böyle bir şey yapar mı sence? Yo dostum, yo! Bu çılgınlık! Böyle bir şey mümkün değil!

Lanet olsun Jack, sence böyle bir şey mümkün mü? Söyle bana dostum ha! Lanet olası Sony televizyonlarımızı bozmak için böyle bir şey yapar mı sence? Yo dostum, yo! Bu çılgınlık! Böyle bir şey mümkün değil!
Tamamdır ağabey sözde büyük ağabeyimizin imzası varsa her zaman güvenirim;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı