PS3 The Amazing Spider-Man 2 alınır mı?

EkerBiçer

Centipat
Daha fazla  
2000₺'ye sıfır kutusunda TASM 2 buldum. Sizce almak mantıklı mı?

Koleksiyonluk değerini bilemiyorum ama PS3 için gereksiz geldi bana. 300-500 olsa neyse de 2000 çok

Koleksiyonluk değerini bilemiyorum ama PS3 için gereksiz geldi bana. 300-500 olsa neyse de 2000 çok
Zor bulunan bir oyun olduğu için pahalı.

Aslında sormak istediğim şey pc'ye Marvel's Spider-Man almak mı, yoksa ps3'e TASM 2 almak mı daha mantıklı?

Aslında sormak istediğim şey PC'ye Marvel's Spider-Man almak mı, yoksa PS3'e tasm 2 almak mı daha mantıklı?

Hocam benim PS3 de TASM 2 var ve 30FPS oynamak beni pek tatmin etmiyor açıkçası belki gözüm alışık olmadığı içindir ama en azından PC'ye Marvel's Spider-Man alırsan bence daha çok zevk alırsın. TASM 2 koleksiyon yapayım dersen sana kalmış.

Koleksiyon için değilde oynamak için almayı düşünüyordum. 30 Fps beni de tatmin etmez gibi geldi şimdi. O zaman pc'ye Marvel's Spider-Man alıyorum. Yanıtın için teşekkürler.

Aslında sormak istediğim şey pc'ye Marvel's Spider-Man almak mı, yoksa ps3'e TASM 2 almak mı daha mantıklı?
valla karar senin dostum. iki oyunu da biliyorum ama TASM 2 nin neden bu kadar değerli olduğuna anlam veremiyorum. Beğenmediğim bir örümcek adam oyunuydu ama karar senin

valla karar senin dostum. iki oyunu da biliyorum ama TASM 2 nin neden bu kadar değerli olduğuna anlam veremiyorum. Beğenmediğim bir örümcek adam oyunuydu ama karar senin
Activision'ın lisans anlaşması bittiği için sadece kutulu hâlde bulunuyor. Sadece kutulu olarak satın alınabildiği için değerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…