K krtsP Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 53 Çözümler 3 24 Mart 2020 #1 PS3'e dijital olarak The Last of Us yükledim fakat oyunu açınca sağ altta The Last of Us yazısı çıkıyor, sonra o yazı gidiyor ve siyah ekran çıkıyor. Ne kadar beklesem de açılmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2020
PS3'e dijital olarak The Last of Us yükledim fakat oyunu açınca sağ altta The Last of Us yazısı çıkıyor, sonra o yazı gidiyor ve siyah ekran çıkıyor. Ne kadar beklesem de açılmadı.
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #2 Cihaz muhtemelen kurarken problem yaşadı ve o yüzden açılmıyordur veya çok ısınıyordur tekrardan kurarsan belki düzelir.
Cihaz muhtemelen kurarken problem yaşadı ve o yüzden açılmıyordur veya çok ısınıyordur tekrardan kurarsan belki düzelir.
K krtsP Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 53 Çözümler 3 24 Mart 2020 #3 Geralt Icepoty dedi: Cihaz muhtemelen kurarken problem yaşadı ve o yüzden açılmıyordur veya çok ısınıyordur tekrardan kurarsan belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Isınmadan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sıkıntı çıkmadı. Tekrar kurmak çok uzun sürüyor 3 4 saat gibi bir süre.
Geralt Icepoty dedi: Cihaz muhtemelen kurarken problem yaşadı ve o yüzden açılmıyordur veya çok ısınıyordur tekrardan kurarsan belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Isınmadan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sıkıntı çıkmadı. Tekrar kurmak çok uzun sürüyor 3 4 saat gibi bir süre.
Ryuzaki L Centipat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 24 Mart 2020 #4 krtsP dedi: Isınmadan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sıkıntı çıkmadı. Tekrar kurmak çok uzun sürüyor 3 4 saat gibi bir süre. Genişletmek için tıkla... güncellemeleri kontrol edin birde eğer buna rağmen çalışmıyorsa oyun yanlış veya eksik yüklenmiştir
krtsP dedi: Isınmadan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sıkıntı çıkmadı. Tekrar kurmak çok uzun sürüyor 3 4 saat gibi bir süre. Genişletmek için tıkla... güncellemeleri kontrol edin birde eğer buna rağmen çalışmıyorsa oyun yanlış veya eksik yüklenmiştir
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2020 #5 Cihazınız kırık mı? Korsan mı yüklediniz?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 24 Mart 2020 #6 Dijital olarak yükledim? PSN'den mi satın aldınız?
K krtsP Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 53 Çözümler 3 25 Mart 2020 #7 Ryuzaki L dedi: Güncellemeleri kontrol edin bir de eğer buna rağmen çalışmıyorsa oyun yanlış veya eksik yüklenmiştir Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Cruslan dedi: Cihazınız kırık mı? Korsan mı yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Cihaz kırık değil PSN üzerinden yükledim. Furkan17TR dedi: Dijital olarak yükledim? PSN'den mi satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ryuzaki L dedi: Güncellemeleri kontrol edin bir de eğer buna rağmen çalışmıyorsa oyun yanlış veya eksik yüklenmiştir Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Cruslan dedi: Cihazınız kırık mı? Korsan mı yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Cihaz kırık değil PSN üzerinden yükledim. Furkan17TR dedi: Dijital olarak yükledim? PSN'den mi satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet.