Bu özelliği kullanabilmek için PS5 veya PS4 konsolundan PlayStation Network'e giriş yapmanız gerekiyor hatasi aliyorum. İsim degistiremiyorum, bazilari degisiyor ama ben degisemiyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için PS5 veya PS4 konsolundan PlayStation Network'e giriş yapmanız gerekiyor hatasi aliyorum. İsim degistiremiyorum, bazilari degisiyor ama ben degisemiyorum.
Mobil uygulama da hatırladığım kadarıyla bir yerden sonra tarayıcıda oturum açtırıyor, webteki hesap sayfasından devam ediyor. O yüzden tarayıcıdan bakın dedim.
Mobil uygulama da hatırladığım kadarıyla bir yerden sonra tarayıcıda oturum açtırıyor, webteki hesap sayfasından devam ediyor. O yüzden tarayıcıdan bakın dedim.
Aşağıdaki sitede hesabınızı açıp sağ üstteki profil resmini üzerine bastığınızda gelen sayfadan Profil ile devam ettiğinizde en tepede çevrimiçi kimlik var. Değiştire basarak değiştirebiliyorsunuz.
Aşağıdaki sitede hesabınızı açıp sağ üstteki profil resmini üzerine bastığınızda gelen sayfadan profil ile devam ettiğinizde en tepede çevrimiçi kimlik var. Değiştire basarak değiştirebiliyorsunuz.
Değişmiyor diyorsunuz, başka da bir şey demiyorsunuz. Sizin için zaman ayırıp siteye giriş yaptım ona göre tarif ettim, hala yok diyorsunuz sizde. O zaman bir iki resim atın, nereye bakıyorsunuz, nerde ne yok görelim, ne yapmamı bekliyorsunuz başka?