Çözüldü PS3 Update edemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

336277

Hectopat
Belleğime Update dosyasını atıyorum PS3'e takıyorum dedikleri gibi start ve select tuşuna basıyorum ama olmuyor kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı diyor
Algılamıyor yani bir de ben bu işlerden hiç anlamam o yüzden yardım olursanız sevinirim:)

Linkteki Update dosyasını ilk olarak flash belleğinize atın.

PS3 başlatıp güvenli moda geçiş yapın. Oradan USB ile güncelle butonu çıkacaktır ona basın büyük ihtimal sorununuz çözülecektir. Sorun çözülecektir. Daha ayrıntılı bilgi için altta belirttiğim linkteki makaleyi okumanızda fayda var.

Belleğime Update dosyasını atıyorum PS3'e takıyorum dedikleri gibi start ve select tuşuna basıyorum ama olmuyor kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı diyor.
Algılamıyor yani bir de ben bu işlerden hiç anlamam o yüzden yardım olursanız sevinirim:)

Nedeni şu USB belleği görmüyor onunda nedeni mbr olmaması cözümü basit. Bir bilgisayar üzerinden komut penceresi yani CMD'yi aç flaşı tak bilgisayara ardından aşagıdaki komutları sırasıyla yaz. Hersey bittikden sora güncelleme dosyasını tekrar at. Uyarı: Flaşın içindeki her şey silinecektir!

Komutlar:
diskpart
list disk
select disk X (X yerine sizin USB Belleğinizin numarası gelecek. Dikkatli olun burada.)
clean
convert mbr
create partition primary
list volume
format fs=fat32 QUICK
exit

Nedeni şu USB belleği görmüyor onunda nedeni mbr olmaması cözümü basit. Bir bilgisayar üzerinden komut penceresi yani CMD'yi aç flaşı tak bilgisayara ardından aşagıdaki komutları sırasıyla yaz. Hersey bittikden sora güncelleme dosyasını tekrar at. Uyarı: Flaşın içindeki her şey silinecektir!

Komutlar:
diskpart
list disk
select disk X (X yerine sizin USB Belleğinizin numarası gelecek. Dikkatli olun burada.)
clean
convert mbr
create partition primary
list volume
format fs=fat32 QUICK
exit

Bu arkadaşa aynen katılıyorum, cihazınız flash belleğinizi algılamıyor bu nedenle güncelleyemiyorsunuz. Buradaki işlemleri yaparsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir.

Linkteki Update dosyasını ilk olarak flash belleğinize atın.

PS3 başlatıp güvenli moda geçiş yapın. Oradan USB ile güncelle butonu çıkacaktır ona basın büyük ihtimal sorununuz çözülecektir. Sorun çözülecektir. Daha ayrıntılı bilgi için altta belirttiğim linkteki makaleyi okumanızda fayda var.

PS3 ve Update klasörlerini açmama gerek var mı?

Nedeni şu USB belleği görmüyor onunda nedeni MBR olmaması cözümü basit. Bir bilgisayar üzerinden komut penceresi yani CMD'yi aç flaşı tak bilgisayara ardından aşagıdaki komutları sırasıyla yaz. Her şey bittikden sora güncelleme dosyasını tekrar at. Uyarı: Flaşın içindeki her şey silinecektir!

Komutlar:
Diskpart
List disk
Select disk X (X yerine sizin USB Belleğinizin numarası gelecek. Dikkatli olun burada.)
Clean
Convert MBR
Create Partition primary
List volume
Format fs=FAT32 QUICK
Exit

Dediklerinizi maalesef yapamadım videolu bir şekilde atma imkanınız var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı