Takas siteleri var ayrıca PS3 alıp bir kaç kült oyunu alıp sıkılıp kenara atmaktansa PS4 alıp hem online oyunları hemde hikayeli oyunları günümüz şartlarında düzgün bir şekilde oynayabilir.
PS3 SLİM + 2 ADET SONY KOLU + 33 OYUNLU +SINIRSIZ OYUN + GTA5 - En ucuz PlayStation 3 konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
PS3 SLİM + 2 ADET SONY KOLU + 33 OYUNLU +SINIRSIZ OYUN + GTA5 - En ucuz PlayStation 3 konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
PS3 o kadar oldu mu ya hatırlıyorum PS4 ilk çıktığı zamanlar PS2 almıştım o sırada PS3 fiyatlarını da sormuştum 12 GB olan bir sürümü vardı sanırsam 300 TL demişti o zamanlar bir de 320GB vardı ona 350 demişti. Ben PS2'ye 120 TL ödemiştim.