PS3 vs PS4

PS almaya karar verdim. Sadece PC'de olmayan Exclusive'leri oynayıp bırakacağım. PS3 alacaktım en başta. Sıfır bir modeli 6000 civarı buldum. Ama piyasada 8000'e kadar ikinci el PS4 modelleri de var. PS4'te oynamak istediğim oyunların remasterları ve Türkçe halleri varmış ama God of War'un PSP oyunları ve ilk iki oyunu yokmuş. İkisinin de birbirlerinde olmayan güzel oyunları var ama PS4'te daha az ve önünde sonunda PC'ye gelir (Bloodborne vs.) diye düşünüyorum. Sırf daha iyi performans ve Türkçe için 2K fiyata değer mi yoksa PS3 mü almalıyım? (anlayacak İngilizcem var tabii ama Türkçe oynamak bir başka)

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 alacaktım en başta. Sıfır bir modeli 6000 civarı buldum.

Sıfır PS 3 6.000 TL'ye bulmanız imkânsız. Bulsanız bile koleksiyon değeri gördüğü için en az PS 5 parasında olur ve açılmadığından emin olabilecek bir unsur yok.

Haricinde PS 3 ve PS 4'ün fiyat harici kıyaslanabilecek bir durumu yok.

@JardaniJovonovich PS3 daha mantıklı. PS4'deki tüm özel oyunlar PC'de var Zaten.
Ve bunlara para vermek mantıksız.
PS3'de kırık olarak istediğin özel oyunu indirip yamalı oynarsın.
Oynayacağım oyun sayısı öyle çok fazla değil zaten. Biraz daha koleksiyon kafasında alıyorum. PC'de yeterince oyunum var. Ondan PS3'ü kırmadan kullanacağım. İki türlü de PS3 oyunu oynayacağım zaten çoğunlukla. Oyunların versiyonları arasında göze çarpan bir fark yok diyorsanız 3 almayı düşünürüm.

Sıfır PS 3 6.000 TL'ye bulmanız imkânsız. Bulsanız bile koleksiyon değeri gördüğü için en az PS 5 parasında olur ve açılmadığından emin olabilecek bir unsur yok.

Haricinde PS 3 ve PS 4'ün fiyat harici kıyaslanabilecek bir durumu yok.
Sıfır derken açılmış tabii ama öyle hatırı sayılır kadar kullanılmamış. Bir bilemediniz iki defa kutudan çıkartılmış, o zaman da oynanmamış zaten. Paketi duruyor, kollar orijinal, yanında halihazırda alacağım oyunlardan ikisi de var.

@Yerayay
Tüm özel oyunlar yok. PS3 almak yerine PC'ye emulator kurup oynayabilir.
@JardaniJovonovich
6 bin TL'ye PS3 alınmaz. 8 bin TL'ye PS4 çok daha mantıklı.
Yanında 3 kutulu oyun var. Konsolun kendisi ortalama 4 buçuğa falan geliyor. Mantıksız mı yine de? 4 için 8 bin sadece konsol fiyatı. Kırık almayı düşünmüyorum.

Bak emülatör işi de mantıksız değil. Ona da konu açmıştım ama aynı zevki vermez dediler. Sistem özelliklerim yazıyor. İyi çalışır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı