PS3 vs PS4

illuminati01

Decapat
Benim önceden PS1 ve PS2'im vardı. Sonra derslerden dolayı PS3 almamıştım. Şimdi ise daha müsaitim oyun oynamak için. Aklımda PS4 almak vardı ancak arkadaşlarım PS4 yerine PS3 almamı söylediler. Önce PS3'ün exculusive oyunlarını bitir sonra geçersin dediler. Ben de kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 Devri bitti artık. Artık eski nesil konsolların alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama sen PS3 exclusive oyunlarını mutlaka oynacaksan alabilirsin elbette. Ama bence ilk tercihin PS4 olmalı.

Dostum bir araba alacak iken önce 2011 modelini al sonra 2018 olanını alırsın der gibi bu. Aradaki fark o kadar var bence. Ben olsam direk PS4 alırdım :)

Dostum herkes PS4 al demiş. Bence haklılar. Artık PS3'ü benim gibi hastası olanlar alır ;).

PS3'te oyunlar daha ucuz. Ama gerçekten eskidi. Ama ben daha önce PS kafede PS3 ile oynadım. AC Black Flag çıkınca içim gitti. PS Kafelere gittim. PS3 içimde hep ukte kaldı. PS4 aldım. Tamam güzel, grafikler müthiş, ama kalbim PS3'te. Ben PS3'te daha mutluyum :).

İçinde ne varsa onu al. Ucuza oyun bulursun. Öyle yada böyle. Ben en başta Xbox One için pahalı diyordum. Ama nispeten eski Just Cause 3 piyasası 20 lira :). 2.el değeri bu. Ki ben Just Cause delisiyim. Zaten bu oyunu delisi oynar. Diğerleri “BO NOSOL OYON HOKOYOSO YOK” diyor. Oyunun adı zaten...

Bu biraz da oyuna bakış açın. Şuan “Işıqlı Mışıqlı” diyen tipler Last Of Us oynamaz. Yada Uncharted 2. Yada İnfamous. Çünkü grafik yok. Ama gerçekten oyuncu isen hikaye daha ön planda. Zaten PS3'ü alan adam grafik takıntılı değildir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı