NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #11 Çiko1605 dedi: @NOSFLOW Ben ekonomik durum ile ilgili birşey demedim. Boş boş algı yapmayın! Ben diyorum ki PS3 den xbox 360 a geçmek mantıklı değil. Eğer yeni bir konsol almak istiyorsan üstüne para ekleyip PS4 veya x box one al demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğin oraya varıyor ben değil sen boş konuşuyorsun
Çiko1605 dedi: @NOSFLOW Ben ekonomik durum ile ilgili birşey demedim. Boş boş algı yapmayın! Ben diyorum ki PS3 den xbox 360 a geçmek mantıklı değil. Eğer yeni bir konsol almak istiyorsan üstüne para ekleyip PS4 veya x box one al demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğin oraya varıyor ben değil sen boş konuşuyorsun
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #12 SyLaS61 dedi: Evet şu an PS3 var satıp Xbox 360'a geçmeli miyim? Yoksa PS3 kalsın mı? Hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Kalsın çünkü Xbox 360'ta hala 3K hatası görülüyor.
SyLaS61 dedi: Evet şu an PS3 var satıp Xbox 360'a geçmeli miyim? Yoksa PS3 kalsın mı? Hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Kalsın çünkü Xbox 360'ta hala 3K hatası görülüyor.
Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #13 NOSFLOW dedi: Dediğin oraya varıyor ben değil sen boş konuşuyorsun Genişletmek için tıkla... Sen nasıl üstüne alınıyorsun bilemem bu fikri ben sana söylemiyorum. Konu sahibi arkadaş benim ne demek istediğimi anlamıştır.
NOSFLOW dedi: Dediğin oraya varıyor ben değil sen boş konuşuyorsun Genişletmek için tıkla... Sen nasıl üstüne alınıyorsun bilemem bu fikri ben sana söylemiyorum. Konu sahibi arkadaş benim ne demek istediğimi anlamıştır.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 8 Temmuz 2022 #14 Çiko1605 dedi: Sen nasıl üstüne alınıyorsun bilemem bu fikri ben sana söylemiyorum. Konu sahibi arkadaş benim ne demek istediğimi anlamıştır. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Çiko1605 dedi: Sen nasıl üstüne alınıyorsun bilemem bu fikri ben sana söylemiyorum. Konu sahibi arkadaş benim ne demek istediğimi anlamıştır. Genişletmek için tıkla... Anladım.