Süper Slim model hen ile kırılmış bir PlayStation 3'üm var. Birkaç arkadaşım webMAN yüklememi önerdi fakat daha önceden yüklediğimde PSN'e giriş yapamıyordum. Yeniden yükleyip denersem yine aynı sonucu alır mıyım?
Süper Slim model hen ile kırılmış bir PlayStation 3'üm var. Birkaç arkadaşım webMAN yüklememi önerdi fakat daha önceden yüklediğimde PSN'e giriş yapamıyordum. Yeniden yükleyip denersem yine aynı sonucu alır mıyım?
Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum sorun yaşamadım. Süper slim var bende de ama galiba bazı arkadaşlar sorun yaşıyor. O nu anlamış değilim. Bana kalırsa yararlı kullanılabilir. Eğer sorun yaşarsan uygulamayı silince düzeliyor diye biliyorum.
Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum sorun yaşamadım. Süper Slim var bende de ama galiba bazı arkadaşlar sorun yaşıyor. O nu anlamış değilim. Bana kalırsa yararlı kullanılabilir. Eğer sorun yaşarsan uygulamayı silince düzeliyor diye biliyorum.
PS3'te webMAN kullanan bir dostum ekran kaydı özelliğinin olduğunu söyledi. Denememiş fakat YouTube'da birkaç video var eğer olmazsa capture card alacağım ve seri çekiceğim.
PS3'te webMAN kullanan bir dostum ekran kaydı özelliğinin olduğunu söyledi. Denememiş fakat YouTube'da birkaç video var eğer olmazsa capture card alacağım ve seri çekiceğim.