3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 12 Ağustos 2022 #11 Bu arada CFW destekleyen bir PlayStation alıyorsan hocam PS3xploit sitesi kendine gelince CFW Jailbreak yapmanı öneririm.
Bu arada CFW destekleyen bir PlayStation alıyorsan hocam PS3xploit sitesi kendine gelince CFW Jailbreak yapmanı öneririm.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #12 393060 dedi: Hocam neden sorun yaşayasınki? Ben oradan bayağı PlayStation'a Jailbreak yaptım bir sorun yok yani geri gelen PlayStation filan olmadi bana. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bazı kişiler 4.89 işleminde ps3 xploit i beklemişti zmod1 den kırmadı kıran varsa diye bir yazdım 393060 dedi: Bu arada CFW destekleyen bir PlayStation alıyorsan hocam PS3xploit sitesi kendine gelince CFW Jailbreak yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ayn öyle yapmak istiyorum ama cihazı brick etmekten korkuyorum ben biraz sakarım bide cfw biraz uzun hende daha basit ama cfw tabii daha iyi
393060 dedi: Hocam neden sorun yaşayasınki? Ben oradan bayağı PlayStation'a Jailbreak yaptım bir sorun yok yani geri gelen PlayStation filan olmadi bana. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bazı kişiler 4.89 işleminde ps3 xploit i beklemişti zmod1 den kırmadı kıran varsa diye bir yazdım 393060 dedi: Bu arada CFW destekleyen bir PlayStation alıyorsan hocam PS3xploit sitesi kendine gelince CFW Jailbreak yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ayn öyle yapmak istiyorum ama cihazı brick etmekten korkuyorum ben biraz sakarım bide cfw biraz uzun hende daha basit ama cfw tabii daha iyi
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 12 Ağustos 2022 #13 NOSFLOW dedi: Ayn öyle yapmak istiyorum ama cihazı brick etmekten korkuyorum ben biraz sakarım bir de CFW biraz uzun hende daha basit ama CFW tabii daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl işlemi korkarak yaparsan brick edersin işlemi başlattığın gibi kolu koy bir yere sadece TV'ye bakadur. Zmod'dan 4.89 için Jailbreak rehberimi güncelleme yapacağım.
NOSFLOW dedi: Ayn öyle yapmak istiyorum ama cihazı brick etmekten korkuyorum ben biraz sakarım bir de CFW biraz uzun hende daha basit ama CFW tabii daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl işlemi korkarak yaparsan brick edersin işlemi başlattığın gibi kolu koy bir yere sadece TV'ye bakadur. Zmod'dan 4.89 için Jailbreak rehberimi güncelleme yapacağım.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #14 393060 dedi: Hocam asıl işlemi korkarak yaparsan brick edersin işlemi başlattığın gibi kolu koy bir yere sadece TV'ye bakadur. Zmod'dan 4.89 için Jailbreak rehberimi güncelleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
393060 dedi: Hocam asıl işlemi korkarak yaparsan brick edersin işlemi başlattığın gibi kolu koy bir yere sadece TV'ye bakadur. Zmod'dan 4.89 için Jailbreak rehberimi güncelleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam