I imtheefe Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 PS3 şu an 4.88 sürümde fakat 4.89a güncellemek istiyorum ama multiman ve oyunlar gider diye korkuyorum. Güncelleme yaparsam multiman ve oyunlar silinir mi? Not: Multiman içinde olmayan oyunlarda var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
PS3 şu an 4.88 sürümde fakat 4.89a güncellemek istiyorum ama multiman ve oyunlar gider diye korkuyorum. Güncelleme yaparsam multiman ve oyunlar silinir mi? Not: Multiman içinde olmayan oyunlarda var.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 28 Mayıs 2022 #2 Oyunların filan hiçbirşeyin gitmez sadece Jailbreak gider tekrar HEN ve MultiMAN kurman gerekli sadece. MultiMAN dışındaki oyunlarda gitmez. Son düzenleme: 29 Mayıs 2022
Oyunların filan hiçbirşeyin gitmez sadece Jailbreak gider tekrar HEN ve MultiMAN kurman gerekli sadece. MultiMAN dışındaki oyunlarda gitmez.
Xafy Fire Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Ben sistem güncellemesi yapsam hen gider ok ama gittiğinse kumadan oyunları oynayabilirmiyim çünkü brn tam bi ps cahiliyim pc bilirim
Ben sistem güncellemesi yapsam hen gider ok ama gittiğinse kumadan oyunları oynayabilirmiyim çünkü brn tam bi ps cahiliyim pc bilirim
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 Xafy Fire dedi: Ben sistem güncellemesi yapsam hen gider ok ama gittiğinse kumadan oyunları oynayabilirmiyim çünkü brn tam bi ps cahiliyim pc bilirim Genişletmek için tıkla... HEN giderse cihaz orjinal oluyor korsan oynayamıyon
Xafy Fire dedi: Ben sistem güncellemesi yapsam hen gider ok ama gittiğinse kumadan oyunları oynayabilirmiyim çünkü brn tam bi ps cahiliyim pc bilirim Genişletmek için tıkla... HEN giderse cihaz orjinal oluyor korsan oynayamıyon
Xafy Fire Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #5 Oyunlara girebilirmiyim? EFE CELİL dedi: HEN giderse cihaz orjinal oluyor korsan oynayamıyon Genişletmek için tıkla... oyunlara girebilirmiyim?
Oyunlara girebilirmiyim? EFE CELİL dedi: HEN giderse cihaz orjinal oluyor korsan oynayamıyon Genişletmek için tıkla... oyunlara girebilirmiyim?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #6 Xafy Fire dedi: Oyunlara girebilirmiyim? oyunlara girebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hayır