Uxhsx Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 192 8 Mayıs 2023 #1 PS3'ümü kullanacağım ama YouTube çalışyor mu yoksa desteği çekildimi merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
PS3'ümü kullanacağım ama YouTube çalışyor mu yoksa desteği çekildimi merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi?
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 8 Mayıs 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayabilir.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Mayıs 2023 #3 Uxhsx dedi: PS3'ümü kullanacağım ama YouTube çalışyor mu yoksa desteği çekildimi merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Cihazda CFW var mı? CFW ile PS3 için oldukça iyi bir YouTube uygulaması yükleyebilirsiniz.
Uxhsx dedi: PS3'ümü kullanacağım ama YouTube çalışyor mu yoksa desteği çekildimi merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Cihazda CFW var mı? CFW ile PS3 için oldukça iyi bir YouTube uygulaması yükleyebilirsiniz.
Uxhsx Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 192 8 Mayıs 2023 #4 Mirza Kaplan dedi: Cihazda CFW var mı? CFW ile PS3 için oldukça iyi bir YouTube uygulaması yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... var kırk konsol içinde youtbe var önceden kalma o çalışır mı
Mirza Kaplan dedi: Cihazda CFW var mı? CFW ile PS3 için oldukça iyi bir YouTube uygulaması yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... var kırk konsol içinde youtbe var önceden kalma o çalışır mı
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Mayıs 2023 #5 Uxhsx dedi: Var kırk konsol içinde youtbe var önceden kalma o çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmama ihtimali yüksek ama yine de deneyin.
Uxhsx dedi: Var kırk konsol içinde youtbe var önceden kalma o çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmama ihtimali yüksek ama yine de deneyin.
HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #7 Benim cihaz kırık ve YouTube'u kullanamıyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı YouTube'u yüklemek istiyorum PlayStation 3
Benim cihaz kırık ve YouTube'u kullanamıyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı YouTube'u yüklemek istiyorum PlayStation 3