A Abdullah97 Picopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Merak ettim eğer PS3'de Battle Royale tarzı oyun varsa alabilirim bilen biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2022
PaLaaX Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #2 Eğer kırık bir PS3 ise internete giremezsin. Orijinal ise pubg tarzı diyorsan yok diye biliyorum.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #3 1, Battlefield 3, resistance 2, Call of Duty advance warfare 4, Battlefield 4, Black Ops 3. PaLaaX dedi: Eğer kırık bir PS3 ise internete giremezsin. Orijinal ise yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... yanlış bilgi kırık ps3 kullanıyorum ve internete giriyorum
1, Battlefield 3, resistance 2, Call of Duty advance warfare 4, Battlefield 4, Black Ops 3. PaLaaX dedi: Eğer kırık bir PS3 ise internete giremezsin. Orijinal ise yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... yanlış bilgi kırık ps3 kullanıyorum ve internete giriyorum
PaLaaX Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 d4mann dedi: 1, Battlefield 3, resistance 2, Call of Duty advance warfare 4, Battlefield 4, Black Ops 3. Yanlış bilgi kırık PS3 kullanıyorum ve internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsunuz? Ben girdiğimde multiman kaybolmuştu.
d4mann dedi: 1, Battlefield 3, resistance 2, Call of Duty advance warfare 4, Battlefield 4, Black Ops 3. Yanlış bilgi kırık PS3 kullanıyorum ve internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsunuz? Ben girdiğimde multiman kaybolmuştu.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 8 Şubat 2022 #5 PaLaaX dedi: Nasıl yapıyorsunuz? Ben girdiğimde multiman kaybolmuştu. Genişletmek için tıkla... Otomatik güncelleme açıksa orjinale döner çünkü. d4mann dedi: 1, Battlefield 3, resistance 2, Call of Duty advance warfare 4, Battlefield 4, Black Ops 3. yanlış bilgi kırık ps3 kullanıyorum ve internete giriyorum Genişletmek için tıkla... Black ops 3 sadece zombi yalnız yanlış bilgi vermeyelim.
PaLaaX dedi: Nasıl yapıyorsunuz? Ben girdiğimde multiman kaybolmuştu. Genişletmek için tıkla... Otomatik güncelleme açıksa orjinale döner çünkü. d4mann dedi: 1, Battlefield 3, resistance 2, Call of Duty advance warfare 4, Battlefield 4, Black Ops 3. yanlış bilgi kırık ps3 kullanıyorum ve internete giriyorum Genişletmek için tıkla... Black ops 3 sadece zombi yalnız yanlış bilgi vermeyelim.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #6 PS3 için Battle Royale oyun yok sanırım zamanında bende araştırmıştım. Ama BF4 vs. oynayabilirsiniz ona yakın bir tür.
PS3 için Battle Royale oyun yok sanırım zamanında bende araştırmıştım. Ama BF4 vs. oynayabilirsiniz ona yakın bir tür.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #7 PaLaaX dedi: Eğer kırık bir PS3 ise internete giremezsin. Orijinal ise PUBG tarzı diyorsan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, kırık PS3 hen açıkken bile internete bağlanabilir. Abdullah97 dedi: Merak ettim eğer PS3'de Battle Royale tarzı oyun varsa alabilirim bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Battlefield 4 serverleri falan açıksa hala keyifli olabilir. Onun dışında CS:GO var ama ilk beta sürümü, anca botlarla girilebilir.
PaLaaX dedi: Eğer kırık bir PS3 ise internete giremezsin. Orijinal ise PUBG tarzı diyorsan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, kırık PS3 hen açıkken bile internete bağlanabilir. Abdullah97 dedi: Merak ettim eğer PS3'de Battle Royale tarzı oyun varsa alabilirim bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Battlefield 4 serverleri falan açıksa hala keyifli olabilir. Onun dışında CS:GO var ama ilk beta sürümü, anca botlarla girilebilir.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #8 Online bile giriliyor kırık cihazda