PS3'den Ses Alma

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar PS3’ümü ViewSonic VX2458-MHD monitörümle kullanıyorum. Ses iyi geliyor ama bazen çok fazla, bazen de az ses gelmesi yüzünden başka bir adaptör arayışındayım. Razer Kraken USB kulaklığımı denedim ama olmadı, evin ücra köşelerinde USB’li hoparlör buldum Logitech’in(ikili). O da olmadı, başka türlü nasıl ses alırım? Ayrı adaptör gibi şeyler alabilirim çok pahalı olmadığı sürece. Mikrofon önemli değil.
@Furkan17TR

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA to HDMI çevirici sana ses çıkışı veriyor. Onu kullanıp harici bir kulaklık veya hoparlör bağlayabilirsin.
PS3’te bir tane HDMI girişi var, nasıl bağlayacağım?
PS3'ün arkasında S/PDIF çıkışı var. O çıkışı Aux girişine çevirebilirsiniz veya evde sinema sistemi varsa oraya bağlayabilirsiniz.
O girişi Aux’a çevirmek mantıklı olabilir, adaptör linki verir misiniz?

Kulaklık falan takılmıyor.

USB to AUX adaptörü işe yaramaz. En azından ses alamazsın. Mikrofon çalışır sadece.

AV Multi/OUT çıkışından ev sinema ses sistemini PS3'e bağlayabilirsin.

AV Multi/OUT çıkışını AUX'a çevirebilirsin.

HDMI to VGA + AUX kullanabilirsin. Ama ben pek verim alamadım. VGA ile HDMI arasında çok fark var bence.

Kulaklık falan takılmıyor.

USB to AUX adaptörü işe yaramaz. En azından ses alamazsın. Mikrofon çalışır sadece.

AV Multi/OUT çıkışından ev sinema ses sistemini PS3'e bağlayabilirsin.

AV Multi/OUT çıkışını AUX'a çevirebilirsin.

HDMI to VGA + AUX kullanabilirsin. Ama ben pek verim alamadım. VGA ile HDMI arasında çok fark var bence.
Hocam çözdüm.
PS3’ü bağladığım monitörde kulaklık girişi vardı. Oraya iphoneda verilen kulaklığı taktım oldu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı