Rehber PS3'e 4 GB üstü oyun USB ile nasıl atılır?

Elinize sağlık, sonunda ilk oyunmu kurabildim. IRISMAN'den kurduğum ISO oyunlarını arayüzde oyunlar sekmesinde göremiyorum, ancak IRISMAN'e giriş yaptıktan sonra görebiliyorum. Bunun çözümü var mıdır? Romsfun'da istediğim oyunların PKG'sini bulamadım, çoğu ISO.

Konu açın çözümünü ordan yazayım. Başka insanlarda faydalansın bide etiketlersiniz.

PS3 NTFS diskleri görebiliyor hocam, sadece varsayılan olarak okumayı reddediyor. WebMAN'ın dosya yöneticisinde dev_ntfs0 benzeri bir isimle görünmeli.

FIFA 19'u PKG olarak IRISMAN aracılığıyla kurdum, lisansını da atmıştım dosyaya ama şu an lisans istiyor. Packages değilde PGK dosyasına atmıştım acaba sorun bu mu? Lisans dosyası PKG'de kalmıştı kurulumdan sonra.
Bir de kurulumdan sonra PS3ISO dosyasındaki ISO'ları silsem sorun çıkar mı?

Lisansı exdata klasörüne atman lazımdı. Pkg dosyasını da packages e atacaksın packages menagerdan kuracaksın kurulduktan sonra packagesdeki dosyayı silebilirsin yalnız PS3ISO dakini silemezsin. Oyunu oradan oynuyorsun.

Dürüst olmak gerekirse tek derdi PES ve MK oynamak olan adamın WebMAN'dan başka hiç bir şeyle işi olmaz.
Maalesef Türkiye'de konsol deyince futbol oyunlarından başka birşey gelmiyor insanların aklına.

PCKG dosyasına atıp kurmuştum aslında. Silip yeniden mi kurayım?
Exdata dosyasına tıkladığımda donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…