A abkirmen2 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar ben hem bilgisayara hem PS3'e ethernet kablosu bağlamak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım ?
Arkadaşlar ben hem bilgisayara hem PS3'e ethernet kablosu bağlamak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım ?
Nightmore Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 43 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2015 #2 Kabloyu alıp takmak daha detaylısı aşşağıda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kabloyu alıp takmak daha detaylısı aşşağıda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #3 PS3 kabloyla bağlarsan kapalı olduğunda da kablosuz modem gibi kullanabilirsin.