CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 3 Kasım 2020 #11 Mark Zuckerberg dedi: PS3'ü satıp 2008-2012 MacBook alın, sanıyorum uzaktan eğitim için bunu yapmayı istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için bilgisayarım var ama doğru dürüst oyun açamıyor, ben de belki PS3 bir işe yarar demiştim.
Mark Zuckerberg dedi: PS3'ü satıp 2008-2012 MacBook alın, sanıyorum uzaktan eğitim için bunu yapmayı istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için bilgisayarım var ama doğru dürüst oyun açamıyor, ben de belki PS3 bir işe yarar demiştim.
Y yedwave Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #12 Linux kuranlar var ama o ceremeye, o zamana, o sabra değmez.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Kasım 2020 #13 Niye doğrudan PS3'ün oyunlarını oynamıyorsunuz?
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 3 Kasım 2020 #14 CinarYilmaz dedi: PS3 bir işe yarar demiştim. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir dünya. PS3'e farklı bir işletim sistemi kurup oyun oynayamazsın.
CinarYilmaz dedi: PS3 bir işe yarar demiştim. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir dünya. PS3'e farklı bir işletim sistemi kurup oyun oynayamazsın.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 3 Kasım 2020 #15 246941 dedi: Niye doğrudan PS3'ün oyunlarını oynamıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bana pahalı geliyor ve crack de kullanmak istemiyorum. Buna başvurdum ben de. yedwave dedi: Linux kuranlar var ama o ceremeye, o zamana, o sabra değmez. Genişletmek için tıkla... Hele ben onu bir kurayım da zamanın önemi yok.
246941 dedi: Niye doğrudan PS3'ün oyunlarını oynamıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bana pahalı geliyor ve crack de kullanmak istemiyorum. Buna başvurdum ben de. yedwave dedi: Linux kuranlar var ama o ceremeye, o zamana, o sabra değmez. Genişletmek için tıkla... Hele ben onu bir kurayım da zamanın önemi yok.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 3 Kasım 2020 #16 CinarYilmaz dedi: crack de kullanmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Windows kursan nasıl oynayacaksın? PS3 oyunları 2.elde ucuz, alamazsan da kiralayabilirsin 5 10 liraya.
CinarYilmaz dedi: crack de kullanmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Windows kursan nasıl oynayacaksın? PS3 oyunları 2.elde ucuz, alamazsan da kiralayabilirsin 5 10 liraya.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 3 Kasım 2020 #17 Mark Zuckerberg dedi: Windows kursan nasıl oynayacaksın? PS3 oyunları 2.elde ucuz, alamazsan da kiralayabilirsin 5 10 liraya. Genişletmek için tıkla... Yellowdog Linux kursam?
Mark Zuckerberg dedi: Windows kursan nasıl oynayacaksın? PS3 oyunları 2.elde ucuz, alamazsan da kiralayabilirsin 5 10 liraya. Genişletmek için tıkla... Yellowdog Linux kursam?
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 3 Kasım 2020 #18 CinarYilmaz dedi: Linux Genişletmek için tıkla... 1- Linux destekli adam akıllı oyun yok, 2- Kurup ne oynayacaksın? Cihazın özel bir işlemcisi ve 500 MB RAM'i var. Konsolda oynayabildiğin GTA 5'i Linux kursan oynayamazsın.
CinarYilmaz dedi: Linux Genişletmek için tıkla... 1- Linux destekli adam akıllı oyun yok, 2- Kurup ne oynayacaksın? Cihazın özel bir işlemcisi ve 500 MB RAM'i var. Konsolda oynayabildiğin GTA 5'i Linux kursan oynayamazsın.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Kasım 2020 #19 CinarYilmaz dedi: Yellowdog Linux kursam? Genişletmek için tıkla... O eski donanımda sadece o donanıma özel geliştirilmiş oyunları oynayabilirsiniz. Başka işletim sistemi kurarak oyun oynamayı aklınızdan çıkarın.
CinarYilmaz dedi: Yellowdog Linux kursam? Genişletmek için tıkla... O eski donanımda sadece o donanıma özel geliştirilmiş oyunları oynayabilirsiniz. Başka işletim sistemi kurarak oyun oynamayı aklınızdan çıkarın.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #20 CinarYilmaz dedi: Bana pahalı geliyor ve crack de kullanmak istemiyorum. Buna başvurdum ben de. Hele ben onu bir kurayım da zamanın önemi yok. Genişletmek için tıkla... Windows oyunları beleş mi? Yoksa;
CinarYilmaz dedi: Bana pahalı geliyor ve crack de kullanmak istemiyorum. Buna başvurdum ben de. Hele ben onu bir kurayım da zamanın önemi yok. Genişletmek için tıkla... Windows oyunları beleş mi? Yoksa;