qw2TR Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Benim PS3'teki bir kolum bozuldu. Bunun için yeni bir kol alacağım. https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-ps3-oyun-kolu-dualshock-3-wirelless-controller-p-HBV000000UKDU?magaza=Byoztek&url_src=and-product-detail Kol olarak yukarıdaki kolu tercih ettim. Ama yeni kol bağlantısı nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz iyi forumlar
Benim PS3'teki bir kolum bozuldu. Bunun için yeni bir kol alacağım. https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-ps3-oyun-kolu-dualshock-3-wirelless-controller-p-HBV000000UKDU?magaza=Byoztek&url_src=and-product-detail Kol olarak yukarıdaki kolu tercih ettim. Ama yeni kol bağlantısı nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz iyi forumlar
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 16 Şubat 2023 #2 Selam hocam şarj etme kablosunu bir kere bağlamanız yeterli olur.
uHiper Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Sistem Özellikleri 32GB RAM 3600mhz GIGABYTE RTX 3060 i7-12700KF B660M-E Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Kol kapalı olsun, şarj kablosu ile cihaza bağlayın. Sonra kolun PS tuşu ile çalıştırın.
qw2TR Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 uHiper dedi: Kol kapalı olsun, şarj kablosu ile cihaza bağlayın. Sonra kolun PS tuşu ile çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sağol dorukturco dedi: Selam hocam şarj etme kablosunu bir kere bağlamanız yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Kanka ALLAH razı olsun
uHiper dedi: Kol kapalı olsun, şarj kablosu ile cihaza bağlayın. Sonra kolun PS tuşu ile çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sağol dorukturco dedi: Selam hocam şarj etme kablosunu bir kere bağlamanız yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Kanka ALLAH razı olsun
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 16 Şubat 2023 #5 qw2TR dedi: Gerçekten sağ ol. Kanka Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi oyunlar.
qw2TR dedi: Gerçekten sağ ol. Kanka Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi oyunlar.