PS3'te 1080p GTA 5 Oynamak

İlker Yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PS3 alıyorum ve içinde oyunlarla beraber. Craklı bir PS3. Ve merak ediyorum ki GTA 5 1080p açılır mı ve oyun ayarlarını ne kadar yükseltebileceğim? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana menüde 1080p görüntü alabilirsin fakat bu seni aldatmasın oyunlar 720p açılır. Ve parlaklık ayarı dışında herhangi bir görsel iyileştirme yapamazsın. Oyunlara da update gelmiyor, bazı call of dutyler sadece online ve serverları çökük. Ayrıca crackli PS3 almanı asla ve asla tavsiye etmem. İçinde oyun yüklü PS3 arıyorsan psn hesaplarını satan insanlar var. Ancak ve ancak öyle yapmalısın fakat onu da kontrol etmen gerekicek çünkü psn plusdan gelmiş oyunları varsa abonelik bittiğinde oyunlar da çöp olur. Ayrıca internette bir sürü PS3 ü öven insanlar var onların gazına gelip ps3 alma, ölü bir konsol o. Arkadaşım yaptı o hatayı, şuan satmaya çalışıyor. Biraz daha para biriktirip PS4 almanı şiddetle tavsiye ederim.

Oyun ayarlarını yükseltme gibi bir seçenek yok konsollarda. 720P diye biliyorum ben PS3'ü ama onu biçimlendiriyor ve 1080P gibi veriyor.
Yanlış. 720p yi biçimlendirip 1080p gösterme olayı yok. Sadece ve sadece 720p açılıyor oyunlar. Yanlızca ana menüde ve Blu-ray disk oynatırken 1080p görüntü verir.

Ana menüde 1080p görüntü alabilirsin fakat bu seni aldatmasın oyunlar 720p açılır. Ve parlaklık ayarı dışında herhangi bir görsel iyileştirme yapamazsın. Oyunlara da update gelmiyor, bazı call of dutyler sadece online ve serverları çökük. Ayrıca crackli PS3 almanı asla ve asla tavsiye etmem. İçinde oyun yüklü PS3 arıyorsan psn hesaplarını satan insanlar var. Ancak ve ancak öyle yapmalısın fakat onu da kontrol etmen gerekicek çünkü psn plusdan gelmiş oyunları varsa abonelik bittiğinde oyunlar da çöp olur. Ayrıca internette bir sürü PS3 ü öven insanlar var onların gazına gelip ps3 alma, ölü bir konsol o. Arkadaşım yaptı o hatayı, şuan satmaya çalışıyor. Biraz daha para biriktirip PS4 almanı şiddetle tavsiye ederim.

Yanlış. 720p yi biçimlendirip 1080p gösterme olayı yok. Sadece ve sadece 720p açılıyor oyunlar. Yanlızca ana menüde ve Blu-ray disk oynatırken 1080p görüntü verir.
Emin misiniz?

1080P ekranda 720P gosterirseniz kaliteli verim alamazsiniz. Goruntu bulanik olur. Zaten PS3'un goruntu ayarlarinda 720P 1080i ve 1080P vardir.

Gta 5 720P'de Normal' ayarlarda calisiyor. Ama eger goruntu ayarlarindan 1080P ayari aciksa, oyun 1080P olarak ekrana gelir. Eger bu secenek acik degilse 720P olarak ekrana gelir.

Konudan sapmış gibi olacağım ama. Bende süper Slim PS3 var 500GB kendim kırdım cihazı GTA V yakında yükleyeceğim şu an 4 var sana tavsiyem GTA V gibi bir oyun oynayacaksan PS3'te webman veya tempmon gibi programlarla ısıyı kontrol etmen.

Ps3 'te 720p den yukarı dead space 2 den başka hiçbir oyunu oynayamazsınız. Sadece dead space ve mini oyunlar 1080p geri kalan 720 pdir.
1080p gta5 için ps4 şart. Ayrıca kırık ps3 candır...

Konudan sapmış gibi olacağım ama. Bende Super Slim PS3 var, 500GB ve kendim kırdım yakında GTA V yükleyeceğim. Şu an GTA 4 var. Sana tavsiyem GTA V gibi bir oyun oynayacaksan PS3'te WebMAN gibi programlarla ısıyı kontrol etmen.
Cihazınız Super Slim ise fan kontrol yazılımlarına pek ihtiyacınız yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı