TrueMader Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 PS3'e CD alacağım ama depolaması çok düşük cihazın. CD takarsam depolamadan yer mi? Şimdiden teşekkürler.
PS3'e CD alacağım ama depolaması çok düşük cihazın. CD takarsam depolamadan yer mi? Şimdiden teşekkürler.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.922 Çözümler 31 10 Temmuz 2023 #2 TrueMader dedi: PS3'e CD alacağım ama depolaması çok düşük cihazın. CD takarsam depolamadan yer mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... CD neden depolamadan yesin dostum? Sadece kayıt alırsan HDD'ye kaydeder o da max 10MB.
TrueMader dedi: PS3'e CD alacağım ama depolaması çok düşük cihazın. CD takarsam depolamadan yer mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... CD neden depolamadan yesin dostum? Sadece kayıt alırsan HDD'ye kaydeder o da max 10MB.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 10 Temmuz 2023 #3 PS3 oyunları depolamadan yer işgal etmiyor. Alabilirsin.
TrueMader Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 kopkeliekmek dedi: CD neden depolamadan yesin dostum? Sadece kayıt alırsan HDD'ye kaydeder o da max 10MB. Genişletmek için tıkla... Birkaç yerde baktım PS4ye indirmek gerekiyormuş galiba PS3te emin olamadım sağolun
kopkeliekmek dedi: CD neden depolamadan yesin dostum? Sadece kayıt alırsan HDD'ye kaydeder o da max 10MB. Genişletmek için tıkla... Birkaç yerde baktım PS4ye indirmek gerekiyormuş galiba PS3te emin olamadım sağolun
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.922 Çözümler 31 10 Temmuz 2023 #5 TrueMader dedi: Birkaç yerde baktım PS4ye indirmek gerekiyormuş galiba PS3te emin olamadım sağolun Genişletmek için tıkla... PS4 kullanmadım ama ister cd'den ister cd'den depolamaya indirerek oynayabiliyorsun diye biliyorum.
TrueMader dedi: Birkaç yerde baktım PS4ye indirmek gerekiyormuş galiba PS3te emin olamadım sağolun Genişletmek için tıkla... PS4 kullanmadım ama ister cd'den ister cd'den depolamaya indirerek oynayabiliyorsun diye biliyorum.