Felicity_00 Centipat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 37 1 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, ben PS3'ümü yanlışlıkla güncelledim. PS3 kırmaya çalışıyorum da HEN ile değil, PS3 açılınca hiçbir şey açmadan direktMultiMAN'e girmek istiyorum. Nasıl yaparım?
Arkadaşlar, ben PS3'ümü yanlışlıkla güncelledim. PS3 kırmaya çalışıyorum da HEN ile değil, PS3 açılınca hiçbir şey açmadan direktMultiMAN'e girmek istiyorum. Nasıl yaparım?
neofetch Picopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Sony mağazası 1 Ocak 2021 #2 MultiMAN yazılımı PS3'ün kendi işletim sistemi olmadan açılmaz. İlk önce PS3'ün işletim sistemi açılması lazım.
MultiMAN yazılımı PS3'ün kendi işletim sistemi olmadan açılmaz. İlk önce PS3'ün işletim sistemi açılması lazım.
Felicity_00 Centipat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 37 1 Ocak 2021 #3 neofetch dedi: MultiMAN yazılımı PS3'ün kendi işletim sistemi olmadan açılmaz. İlk önce PS3'ün işletim sistemi açılması Genişletmek için tıkla... Peki işletim sistemini yapabilirmiyiz? Yoksa bilgisi olan birine mi götürmek lazım?
neofetch dedi: MultiMAN yazılımı PS3'ün kendi işletim sistemi olmadan açılmaz. İlk önce PS3'ün işletim sistemi açılması Genişletmek için tıkla... Peki işletim sistemini yapabilirmiyiz? Yoksa bilgisi olan birine mi götürmek lazım?
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.857 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 1 Ocak 2021 #4 Bunun üşengeçliğini de ilk defa görüyorum.
Felicity_00 Centipat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 37 2 Ocak 2021 #5 Matrixxx7 dedi: Bunun üşengeçliğini de ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek istiyorsun anlamadım.
Matrixxx7 dedi: Bunun üşengeçliğini de ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek istiyorsun anlamadım.