PS3'te GTA V açıkken cızırtılı ses

CHRİS W4LKER

Decapat
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce yenilenmiş PlayStation 3 aldım. PlayStation'ım gayet sorunsuz. Isınmadan, donma kasma olmadan cillop gibi çalışıyordu.

2 gün önce GTA'nın son görevini yapıyordum ve fark ettim ki karakter konuşurken falan seste cızırtı oluyor hem de çok yüksek bir cızırtı oluyor. Yan odadaki annem bile duymuştu bu cızırtıyı ve ayrıca start tuşuna basınca mola menüsü açılma sesinde de bir cızırtı oldu.

Sonra işte biz televizyonu yeni tamire götürmüştük. Ben de korktum acaba yine televizyonda mı bir sıkıntı var dedim, sonra GTA 5 oyunundan çıkış yaptım ve fark ettim ki ses düzeldi. GTA 5'den çıkınca PS3 ana menü ekranında normaldi ses, bir sıkıntı yoktu.

Sizce bu sorunun olmasının sebebi televizyon mu, PlayStation mı yoksa oyunda mı bir sıkıntı oldu?

Thanos21th termal macunu daha yeni yenilemiştim
maynıng yapan adam hmm evet olabilir hdmı kablosu biraz kötüydü benim önceden kaliteli bir kablom vardı onda hiç öyle bir sorun yaşamamıştım birde kaliteli kablo alayıp deneyeyim o zaman
Yüksek CPU kullanımı sebep oluyor genellikle.
Hmm ben günde 7 saat oynuyodum o zaman 4 saate düşüreyim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı