hasan miraç61 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Selam. GTA V'e mod menü kurmak istiyorum ama CD'ye sahibim, nasıl kurabilirim? (PS 3 kırılmıştır.) Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 20 Haziran 2021 #2 hasan miraç61 dedi: Selam. GTA V'e mod menü kurmak istiyorum ama CD'ye sahibim, nasıl kurabilirim? (PS 3 kırılmıştır.) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izleyin.
hasan miraç61 dedi: Selam. GTA V'e mod menü kurmak istiyorum ama CD'ye sahibim, nasıl kurabilirim? (PS 3 kırılmıştır.) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki video izleyin.