crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.953 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 PS3'te olan birkaç oyun avatarı var, PS4'te bulabilme fırsatım var mı?
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2023 #2 crqdles dedi: PS3'te olan birkaç oyun avatarı var, PS4'te bulabilme fırsatım var mı? Genişletmek için tıkla... PS4 için avatar oyunu bulamadım ama PS5 için yakında avatar oyunu geliyor. Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Oyunları | PlayStation Pandora'nın Batı Sınırının açık dünyasında geçen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı PlayStation Store'dan satın alın. www.playstation.com Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
crqdles dedi: PS3'te olan birkaç oyun avatarı var, PS4'te bulabilme fırsatım var mı? Genişletmek için tıkla... PS4 için avatar oyunu bulamadım ama PS5 için yakında avatar oyunu geliyor. Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Oyunları | PlayStation Pandora'nın Batı Sınırının açık dünyasında geçen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı PlayStation Store'dan satın alın. www.playstation.com
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Kasım 2023 #3 Dexter_ Morgan dedi: PS4 için avatar oyunu bulamadım ama PS5 için yakında avatar oyunu geliyor. Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Oyunları | PlayStation Pandora'nın Batı Sınırının açık dünyasında geçen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı PlayStation Store'dan satın alın. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... Hocam iyi güldürdünüz. Sanırım arkadaş bazı oyunlarda oyun avatarlarını kast etmiş. Mesela bu call Of Duty Black Ops 2'de vardı.
Dexter_ Morgan dedi: PS4 için avatar oyunu bulamadım ama PS5 için yakında avatar oyunu geliyor. Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Oyunları | PlayStation Pandora'nın Batı Sınırının açık dünyasında geçen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı PlayStation Store'dan satın alın. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... Hocam iyi güldürdünüz. Sanırım arkadaş bazı oyunlarda oyun avatarlarını kast etmiş. Mesela bu call Of Duty Black Ops 2'de vardı.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2023 #4 591529 dedi: Hocam iyi güldürdünüz. Sanırım arkadaş bazı oyunlarda oyun avatarlarını kast etmiş. Mesela bu call Of Duty Black Ops 2'de vardı. Genişletmek için tıkla... Bende sonradan farkettim hocam. Avatar diyince aklıma oyun geldi.
591529 dedi: Hocam iyi güldürdünüz. Sanırım arkadaş bazı oyunlarda oyun avatarlarını kast etmiş. Mesela bu call Of Duty Black Ops 2'de vardı. Genişletmek için tıkla... Bende sonradan farkettim hocam. Avatar diyince aklıma oyun geldi.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.953 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 Dexter_ Morgan dedi: PS4 için avatar oyunu bulamadım ama PS5 için yakında avatar oyunu geliyor. Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Oyunları | PlayStation Pandora'nın Batı Sınırının açık dünyasında geçen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı PlayStation Store'dan satın alın. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
Dexter_ Morgan dedi: PS4 için avatar oyunu bulamadım ama PS5 için yakında avatar oyunu geliyor. Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Oyunları | PlayStation Pandora'nın Batı Sınırının açık dünyasında geçen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı PlayStation Store'dan satın alın. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 Var diye biliyorum PS3'ten beri Tinkerer kullanıyorum ben.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.953 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 ellma dedi: Var diye biliyorum PS3'ten beri Tinkerer kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Castlevania avatarları var mı?
ellma dedi: Var diye biliyorum PS3'ten beri Tinkerer kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Castlevania avatarları var mı?
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #8 crqdles dedi: Castlevania avatarları var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır hocam bir bakın derim.