PS3'te oyunlar çok bulanık

UwUt00

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bayağı eski bir PS3'üm var, GTA 5 oynarken yani acayip bulanık, yakında o kadar sorun yok, uzaktaki ağaçlar ve arabalar pixel, yanına gidiyorum anca görmek için ve bazen arabayla hızlı giderken binalar falan yüklenmemiş halde ve bulanık gözüküyor, bu genel bir sorun mu yoksa sorun bende mi var? Bu arada televizyon 720p, sorun bunda olabilir mi?

Arkadaşlar bayağı eski bir PS3'üm var, GTA 5 oynarken yani acayip bulanık, yakında o kadar sorun yok, uzaktaki ağaçlar ve arabalar pixel, yanına gidiyorum anca görmek için ve bazen arabayla hızlı giderken binalar falan yüklenmemiş halde ve bulanık gözüküyor, bu genel bir sorun mu yoksa sorun bende mi var? Bu arada televizyon 720p, sorun bunda olabilir m

Hocam hem PS3 çok eski HDD kullanıyor bulanıklık ise hareket bulanıklığı ile alakalı muhtemel

Arkadaşlar bayağı eski bir PS3'üm var, GTA 5 oynarken yani acayip bulanık, yakında o kadar sorun yok, uzaktaki ağaçlar ve arabalar pixel, yanına gidiyorum anca görmek için ve bazen arabayla hızlı giderken binalar falan yüklenmemiş halde ve bulanık gözüküyor, bu genel bir sorun mu yoksa sorun bende mi var? Bu arada televizyon 720p, sorun bunda olabilir mi?

Ekranda bir sorun olduğunu sanmıyorum. PS3 zaten 720-640p civarında çalıştırıyor oyunları. Yani fazlasıyla bulanık bir görüntü sunuyor. Eski bir konsol sonuçta. Dönemine göre normal, şimdiye göre çamur gibi görüntü sunuyor. Bayağı eski bir HDD kullandığı için de texture yükleme sorunları mevcut.

Ekran 1080p olsa normal derdim de 720p'de bulanık olması normal değil zaten doğal çözünürlüğü 720p konsolun. Motion blur'dan öyle hissediyor olabilirsin. Anti aliasing yok çoğu oyunda o yüzden tırtıklı gözükür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı