I ik.17 Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. İnternette sarı ışık hatası diye bir hata gördüm. Bu nedir ve sarı ışık hatası aldığını nasıl anlarım? PS3 için soruyorum.
Merhaba arkadaşlar. İnternette sarı ışık hatası diye bir hata gördüm. Bu nedir ve sarı ışık hatası aldığını nasıl anlarım? PS3 için soruyorum.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.599 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Cihaz açıldığı zaman yeşil ışık yanan yerde sarı ışık yanıyorsa sarı ışık hatası oluyor.
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 ik.17 dedi: Merhaba arkadaşlar. İnternette sarı ışık hatası diye bir hata gördüm. Bu nedir ve sarı ışık hatası aldığını nasıl anlarım? PS3 için soruyorum. Genişletmek için tıkla... PS3'ü açtığınızda açılırken konsolun güç göstergesinde kısa süreliğine sarı bir ışık yanar. Oradan anlayabilirsiniz.
ik.17 dedi: Merhaba arkadaşlar. İnternette sarı ışık hatası diye bir hata gördüm. Bu nedir ve sarı ışık hatası aldığını nasıl anlarım? PS3 için soruyorum. Genişletmek için tıkla... PS3'ü açtığınızda açılırken konsolun güç göstergesinde kısa süreliğine sarı bir ışık yanar. Oradan anlayabilirsiniz.
BurakRuzgar Decapat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 7 29 Haziran 2021 #4 Cihazı açtığınızda direkt açılmaz zaten dıt dıt diye ses çıkarır kısa bir süre sarı yanar ve kırmızı ışık yanıp söner. Bazı durumlarda bir süre oyun oynadıktan sonra da bu hata düşebilir.
Cihazı açtığınızda direkt açılmaz zaten dıt dıt diye ses çıkarır kısa bir süre sarı yanar ve kırmızı ışık yanıp söner. Bazı durumlarda bir süre oyun oynadıktan sonra da bu hata düşebilir.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 ik.17 dedi: Merhaba arkadaşlar. İnternette sarı ışık hatası diye bir hata gördüm. Bu nedir ve sarı ışık hatası aldığını nasıl anlarım? PS3 için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sarı ışık yanmıyorsa sarı ışık hatası yoktur.
ik.17 dedi: Merhaba arkadaşlar. İnternette sarı ışık hatası diye bir hata gördüm. Bu nedir ve sarı ışık hatası aldığını nasıl anlarım? PS3 için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sarı ışık yanmıyorsa sarı ışık hatası yoktur.
I ik.17 Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #6 160634 dedi: Sarı ışık yanıyorsa sarı ışık hatası oluyor. Genişletmek için tıkla... Sarı ışık nerede yanıyor yani cihazın neresinde
160634 dedi: Sarı ışık yanıyorsa sarı ışık hatası oluyor. Genişletmek için tıkla... Sarı ışık nerede yanıyor yani cihazın neresinde
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 ik.17 dedi: Sarı ışık nerede yanıyor yani cihazın neresinde Genişletmek için tıkla... Güç göstergesinde. Yeşil kırmızı ışık yanan yer.
ik.17 dedi: Sarı ışık nerede yanıyor yani cihazın neresinde Genişletmek için tıkla... Güç göstergesinde. Yeşil kırmızı ışık yanan yer.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #8 ik.17 dedi: Sarı ışık nerede yanıyor yani cihazın neresinde. Genişletmek için tıkla... Güç tuşunun oradaki ışıkta. Görmemeniz için ayıptır söylemesi kör olmanız gerekir.
ik.17 dedi: Sarı ışık nerede yanıyor yani cihazın neresinde. Genişletmek için tıkla... Güç tuşunun oradaki ışıkta. Görmemeniz için ayıptır söylemesi kör olmanız gerekir.