SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 20 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar ben PS3’ümü belki satabilirim. İçindeki hesapta dijital oyunlar var alacak kişinin o hesaba oyunlara girmesini istemiyorum. Formatlasam hesap silinir mi? Ya da başka ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2018
Arkadaşlar ben PS3’ümü belki satabilirim. İçindeki hesapta dijital oyunlar var alacak kişinin o hesaba oyunlara girmesini istemiyorum. Formatlasam hesap silinir mi? Ya da başka ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler.
T TurboAthlete Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 83 20 Mayıs 2018 #2 Hesap ayarlarından hesabı kaldırabiliryorsun. Hesabı kaldırınca oyunları oynayamaz. Format atmana gerek yok. Biraz kurcala eminim halledeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2018
Hesap ayarlarından hesabı kaldırabiliryorsun. Hesabı kaldırınca oyunları oynayamaz. Format atmana gerek yok. Biraz kurcala eminim halledeceksin.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 20 Mayıs 2018 #3 Cevap için teşekkür ederim.