Ps3'ü kargo ile yollamak

Dincer

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Hocalarım, arkadaşım İzmirden Adanaya hediye ps3 göndercek sizce ptt kargo güvenilir midir ve ücret olarak ne kadar isterler? Ya da hangi kargo şirketini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT Kargo rezillik. Zerre önemsemiyorlar. Ben hep Yurt İçi kargo kullanıyorum İstanbul'a göndermeme rağmen en fazla 2 günde sağlam şekilde gidiyor. Ben Muğla'da oturuyorum.

Sık sık kargo alıp gönderiyorum çeşitli firmalardan. Bu firmalarda şunu gördüm esas işlem olarak hepsi resmi ve işini iyi yapıyor ama sıra şubeye gelince iş oradaki elemanlara kalıyor. Yurt içini çok beğenmeme rağmen buradaki arkadaş ısrarla kargomu eve getirememeye kararlı mesela. Bende hangisi ucuzsa onu tercih ediyorum.

Ne kadar tutacağı hepsinin sitelerinde hesaplanabiliyor.

Şimdi esas soruna dönecek olursak. PTT'yi gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Şimdiye kadar PTT'den 50 kere kargo göndermişimdir hiç sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sattığım Xbox 360'ımı PTT kargo ile göndermiştim. Yaklaşık 6 kilo tuttu ve 16.50 TL ödedim. Sorunsuz bir şekilde alıcıya ulaştı ancak ben paketlemeye de özen gösterdim. Güzel bir şekilde paketlerse sorunsuz olarak eline ulaşır. Diğer kargo şirketlerinde 6 kiloya 30-40 TL gibi bir fiyat söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…