berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar kırdırmayı düşünüyorum ama malum zamanlarda her yer kapalı ve oyunsuzum maalesef. Sadece FIFA var. Böyle bir çözüm yolu varsa ve açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar kırdırmayı düşünüyorum ama malum zamanlarda her yer kapalı ve oyunsuzum maalesef. Sadece FIFA var. Böyle bir çözüm yolu varsa ve açıklarsanız sevinirim.
Kamil42 Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 118 Yer Masaüstü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #2 Bu forumda korsana destek yoktur, ücretsiz oyunları deneyebilirsiniz.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.611 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #3 Korsana destek yok. Bu siteden istediğiniz oyunu satın alabilirsiniz Oyunlar.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #4 PS3 ile ilgilenen bir bilgisayarcıya gidin onlar uygunsa yapar fakat kırmadan olacağını sanmıyorum.
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #5 Lütfen korsan oyunlar oynamayalım ve bu forumda korsan oyunlara destek yoktur. Son düzenleme: 22 Mayıs 2020
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Mayıs 2020 #6 Ahura Mazda dedi: Lütfen korsan oyunlar oynamayalım ve bu forumda korsan oyun oynuyanlara yer yoktur. Genişletmek için tıkla... Kimseyi kovmaya hakkın yok.Sadece destek vermiyoruz.
Ahura Mazda dedi: Lütfen korsan oyunlar oynamayalım ve bu forumda korsan oyun oynuyanlara yer yoktur. Genişletmek için tıkla... Kimseyi kovmaya hakkın yok.Sadece destek vermiyoruz.
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #7 Zakramoreas dedi: Kimseyi kovmaya hakkın yok. Sadece destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kimseyi kovmuyorum eğer korsan oyun oynuyorsan oynama demek istiyorum.
Zakramoreas dedi: Kimseyi kovmaya hakkın yok. Sadece destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kimseyi kovmuyorum eğer korsan oyun oynuyorsan oynama demek istiyorum.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #8 Ahura Mazda dedi: Lütfen korsan oyunlar oynamayalım ve bu forumda korsan oyun oynuyanlara yer yoktur. Genişletmek için tıkla... Forumun yarısı belkide yarısından çoğu korsan oyun korsan film izliyor. Yazın biraz abartı.
Ahura Mazda dedi: Lütfen korsan oyunlar oynamayalım ve bu forumda korsan oyun oynuyanlara yer yoktur. Genişletmek için tıkla... Forumun yarısı belkide yarısından çoğu korsan oyun korsan film izliyor. Yazın biraz abartı.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Mayıs 2020 #9 Ahura Mazda dedi: Kimseyi kovmuyorum eğer korsan oyun oynuyorsan oynama demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladıysam üzgünüm ama dediğiniz tam bu manaya geliyor lütfen kelimelerimizi hepimiz daha dikkatli seçelim iyi forumlar .
Ahura Mazda dedi: Kimseyi kovmuyorum eğer korsan oyun oynuyorsan oynama demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladıysam üzgünüm ama dediğiniz tam bu manaya geliyor lütfen kelimelerimizi hepimiz daha dikkatli seçelim iyi forumlar .