burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 2 Temmuz 2021 #21 KannHeil dedi: Evet. Ama ben önermem etik değil ve Online vb. özellikleri kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlışınız var, PS4 kırık olursa Online oynayamazsınız PS3'te oynanabiliyor. Bende kırık PS3 sahibiyim GTA Online oynadığımdan biliyorum.
KannHeil dedi: Evet. Ama ben önermem etik değil ve Online vb. özellikleri kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlışınız var, PS4 kırık olursa Online oynayamazsınız PS3'te oynanabiliyor. Bende kırık PS3 sahibiyim GTA Online oynadığımdan biliyorum.
3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #22 FalconPaw dedi: Bütün Oyunları 100 tl karşılığında çarşıda yükletebilirsiniz. Veya flash yoluyla kendiniz yüklersiniz ps3’e. PS3'te kırık olsa bile oyunlar Online oynanabiliyor. Çok GTA 5 oynadım Genişletmek için tıkla... Ps3 uzun bir deneyemim olmadığı için çok bilmiyorum fakat anlattığım ps4 makinelerde daha geçerli diyebiliriz.
FalconPaw dedi: Bütün Oyunları 100 tl karşılığında çarşıda yükletebilirsiniz. Veya flash yoluyla kendiniz yüklersiniz ps3’e. PS3'te kırık olsa bile oyunlar Online oynanabiliyor. Çok GTA 5 oynadım Genişletmek için tıkla... Ps3 uzun bir deneyemim olmadığı için çok bilmiyorum fakat anlattığım ps4 makinelerde daha geçerli diyebiliriz.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 2 Temmuz 2021 #23 300974 dedi: Ps3 uzun bir deneyemim olmadığı için çok bilmiyorum fakat anlattığım ps4 makinelerde daha geçerli diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Yakında onu da kırarlar.
300974 dedi: Ps3 uzun bir deneyemim olmadığı için çok bilmiyorum fakat anlattığım ps4 makinelerde daha geçerli diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Yakında onu da kırarlar.
3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #24 FalconPaw dedi: Yakında onu da kırarlar. Genişletmek için tıkla... 8.50 sürümünün kırılmasına daha var gibi duruyor ama hadi bakalım.
FalconPaw dedi: Yakında onu da kırarlar. Genişletmek için tıkla... 8.50 sürümünün kırılmasına daha var gibi duruyor ama hadi bakalım.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2021 #25 KannHeil dedi: Evet. Ama ben önermem etik değil ve Online vb. özellikleri kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Etik ne alaka zaten 15 yıllık konsol.
KannHeil dedi: Evet. Ama ben önermem etik değil ve Online vb. özellikleri kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Etik ne alaka zaten 15 yıllık konsol.
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 2 Temmuz 2021 #26 Bence PS3'ü kırmamak bir hata olur. Bütün sunucular kapanıyor, ne yapacaksınız Online'ın yasınımı tutacaksınız.
Bence PS3'ü kırmamak bir hata olur. Bütün sunucular kapanıyor, ne yapacaksınız Online'ın yasınımı tutacaksınız.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #27 KannHeil dedi: Nasıl kullanıyoruz hocam kırık online özelliğini? Eğer böyle bir şey varsa PS4'te denemek isterim. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Ps4 sürümün 7.55 ve altı olması gerek. FalconPaw dedi: Bütün Oyunları 100 tl karşılığında çarşıda yükletebilirsiniz. Veya flash yoluyla kendiniz yüklersiniz ps3’e. Genişletmek için tıkla... Evde kendiniz kırmak varken kesinlikle para ödemenizi tavsiye etmem.
KannHeil dedi: Nasıl kullanıyoruz hocam kırık online özelliğini? Eğer böyle bir şey varsa PS4'te denemek isterim. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Ps4 sürümün 7.55 ve altı olması gerek. FalconPaw dedi: Bütün Oyunları 100 tl karşılığında çarşıda yükletebilirsiniz. Veya flash yoluyla kendiniz yüklersiniz ps3’e. Genişletmek için tıkla... Evde kendiniz kırmak varken kesinlikle para ödemenizi tavsiye etmem.
Charkue Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 99 2 Temmuz 2021 #28 PS'yi kırmak, oyunları indirip ücretsiz bir şekilde oynayabilmektir. Online olmaz diyen arkadaşlar için, online yamaları da var. Ama PS3 servisleri kapatılacağı için yüksek ihtimal Online diye bir şey kalmaz.
PS'yi kırmak, oyunları indirip ücretsiz bir şekilde oynayabilmektir. Online olmaz diyen arkadaşlar için, online yamaları da var. Ama PS3 servisleri kapatılacağı için yüksek ihtimal Online diye bir şey kalmaz.
ThetaBeatKaizen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 179 7 Temmuz 2021 #29 Evet. PS3'ünüzü kırdığınız anda internete bağlanamazsınız ve oyunlardaki Online sunucu desteğide kesilir.
Evet. PS3'ünüzü kırdığınız anda internete bağlanamazsınız ve oyunlardaki Online sunucu desteğide kesilir.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 7 Temmuz 2021 #30 ThetaBeatKaizen dedi: Evet. PS3'ünüzü kırdığınız anda internete bağlanamazsınız ve oyunlardaki Online sunucu desteğide kesilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Ps3 kırsanız bile internete bağlanabilirsiniz. Online oyun dahi oynayabilirsiniz.
ThetaBeatKaizen dedi: Evet. PS3'ünüzü kırdığınız anda internete bağlanamazsınız ve oyunlardaki Online sunucu desteğide kesilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Ps3 kırsanız bile internete bağlanabilirsiniz. Online oyun dahi oynayabilirsiniz.