PS3'ü orijinale nasıl çevirebilirim?

FAT32 şekilde biçimlendirip PS 3'e taktığımda normalde flash çalışırken yanan ışık yanmadı ve güncellemeye çalıştığımda flashı görmedi.
PS3'ün sağ portuna mı taktınız? Sola taktıysanız bir de sağ portuna takın. Sonra ayarlardan tekrar güncellemeye gelin, depolama ortamından güncelle diyin. Bakın internet ortamından güncelle derseniz olmaz. Depolama ortamından güncelle demeniz lazım.

Zaten sağ tarafa takmıştım bu sefer farklı bir flashla denedim ve bu sefer ışık yandı ama güncellemeyi görmedi.

Şimdi güvenli modda denedim ama sonuç değşimedi.

Zaten sağ tarafa takmıştım bu sefer farklı bir flashla denedim ve bu sefer ışık yandı ama güncellemeyi görmedi.
Dediğim klasörleri doğru oluşturduğunuza emin misiniz? Adlarını küçük büyük harflere dikkat ederek harfi harfine doğru yazdığınıza emin misiniz? Bakın tekrar anlatıyorum, "PS3" diye klasör oluşturun. Sonra o PS3 klasörünün içini açıp sağ tıklayın, yeni diyip yeni klasör oluşturun. Onun adını, küçük büyük harflere dikkat ederek "UPDATE" koyun. Sonra o "UPDATE" klasörünün içine PS3UPDAT.PUP dosyasını atın. Yine yapamazsanız şu videoya bakın, belki anlarsınız bu sefer. Mutlaka yanlış yaptığınız bir şey var çünkü olması lazım kesinlikle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakın bunu izleyip yapın. Ayrıca, "Depolama ortamından güncelle" dedikten sonra ne diyor? "Depolama ortamı bulunamadı" falan mı diyor?

Cihazı formatlayarak orijinale çevirebilir miyim ?

Bu videdan denemiştim zamanında olmamıştı yinede olmuyor.
Başka bir flash dava var onun ile deneyeceğim o da olmassa format atmayı düşünüyorum.

Cihazı formatlayarak orijinale çevirebilir miyim ?

Bu videdan denemiştim zamanında olmamıştı yinede olmuyor.
Başka bir flash dava var onun ile deneyeceğim o da olmassa format atmayı düşünüyorum.
Format atmak orijinale çevirmez diye tahmin ediyorum ama son çare olarak deneyin.

Format atmak orijinale çevirmez diye tahmin ediyorum ama son çare olarak deneyin.
Hocam 3.flash da bile olmadı ps3de sorun var, formattan başka çözüm kalmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan sıfırlayacağım.

Son düzenleme:
Aynen bu şekilde tam biçimlendirme yapın. Belki işe yarayabilir.

57 Dakika zaman verdi ancak 2 dakikada bitirdi ve başlangıçta HEN logosu duruyor.
Package Manager da var büyük ihtimalle bir işe yaramadı.
Başka ne yapabilirim ?
HEN logosu duruyorsa ve Package Manager varsa düzelmemiştir. (Yanlış yazmışım başta bu kısmı düzelttim kusura bakmayın) Valla benden bu kadar gerisine daha bilgili kişiler yazsın. Bütün bildiklerimi yazdım. Nasıl olmadı anlamış değilim.

psexploit falanda varmış wifiyi bağlayıp güncellemeye çalıştım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…