Aveyron Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 447 Çözümler 3 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Profil Kapağı 1524135806 18 Temmuz 2014 #11 Nasıl yaptığımı burada anlattım: PS3′ü VGA Girişli Bilgisayar Monitörüne Bağlama Rehberi Yazıda anlattığım aparatla hem monitöre görüntü verebilirsin hem de ses alabilirsin. Umarım yardımcı olur.
Nasıl yaptığımı burada anlattım: PS3′ü VGA Girişli Bilgisayar Monitörüne Bağlama Rehberi Yazıda anlattığım aparatla hem monitöre görüntü verebilirsin hem de ses alabilirsin. Umarım yardımcı olur.
SlayerTR Hectopat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #12 konu üstünden bayağı olmuş fakat ps3 hdmı to vga + audio aparatını alsam , kulalık taksam açlışır mı ? ses alabilir miyim ?
konu üstünden bayağı olmuş fakat ps3 hdmı to vga + audio aparatını alsam , kulalık taksam açlışır mı ? ses alabilir miyim ?
Aveyron Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 447 Çözümler 3 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Profil Kapağı 1524135806 6 Ağustos 2014 #13 Aveyron dedi: Nasıl yaptığımı burada anlattım: PS3′ü VGA Girişli Bilgisayar Monitörüne Bağlama Rehberi Yazıda anlattığım aparatla hem monitöre görüntü verebilirsin hem de ses alabilirsin. Umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... SlayerTR dedi: konu üstünden bayağı olmuş fakat ps3 hdmı to vga + audio aparatını alsam , kulalık taksam açlışır mı ? ses alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Yazımda da görebileceğin üzere hoparlörün jak girişi kısmına kulaklık da bağlasan çalışır sorun olmaz.
Aveyron dedi: Nasıl yaptığımı burada anlattım: PS3′ü VGA Girişli Bilgisayar Monitörüne Bağlama Rehberi Yazıda anlattığım aparatla hem monitöre görüntü verebilirsin hem de ses alabilirsin. Umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... SlayerTR dedi: konu üstünden bayağı olmuş fakat ps3 hdmı to vga + audio aparatını alsam , kulalık taksam açlışır mı ? ses alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Yazımda da görebileceğin üzere hoparlörün jak girişi kısmına kulaklık da bağlasan çalışır sorun olmaz.