PepeTheFrog Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 15 11 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bunun için VGA to HDMI dönüştürücü aldım ama olmadı. Nasıl yapılıyor diye baktım insanlar HDMI to VGA dönüştürücü ile yapmış. İlla ondan mı olması lazım yoksa VGA to HDMI ile de oluyor mu?
Arkadaşlar bunun için VGA to HDMI dönüştürücü aldım ama olmadı. Nasıl yapılıyor diye baktım insanlar HDMI to VGA dönüştürücü ile yapmış. İlla ondan mı olması lazım yoksa VGA to HDMI ile de oluyor mu?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.437 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 @PepeTheFrog yanlış dönüştürücü almışsın. HDMI to VGA alman gerek.
PepeTheFrog Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 15 14 Temmuz 2025 #3 Yerayay dedi: @PepeTheFrog yanlış dönüştürücü almışsın. HDMI to VGA alman gerek. Genişletmek için tıkla... Az önce HDMI to VGA ile denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek?
Yerayay dedi: @PepeTheFrog yanlış dönüştürücü almışsın. HDMI to VGA alman gerek. Genişletmek için tıkla... Az önce HDMI to VGA ile denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek?