FreYr3162 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 1.142 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H, Ryzen 5 5600, Gigabyte Gaming OC Pro RTX 2060, G.Skill 2x16 GB 3200MHz CL18, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM, Samsung 860 EVO 500 GB M2 SSD, Pny CS900 480 GB, Cougar 700W PSU Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #11 Arkadaş bütçem az PS3 alıcam diyor bütçesi 500, en fazla 550 TL olabilir. O yüzden PC alması için zorlamaya gerek yok bence. Son düzenleme: 2 Kasım 2015
Arkadaş bütçem az PS3 alıcam diyor bütçesi 500, en fazla 550 TL olabilir. O yüzden PC alması için zorlamaya gerek yok bence.
Optifines Kilopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 443 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #12 Waifu Impact dedi: İnsan niye PS3 alır? Ya Exc. çok seviyordur. Demon's Souls mesela. Ya da parası fazla yoktur. PS3'ün fiyatı da 500-550 TL. Haberiniz ola. Ben asıl Fanboy'u kullanmalıyım sizin için. Genişletmek için tıkla... Sanırım insanlar her olayda pıleysıteyşın al diyen insanlara değil de yeni öneri getirenlere fanboy diyor. İlginç Ayrıca ben arkadaşı zorlamıyorum. Sadece biraz daha bekleyip bilgisayar alabileceğini söylüyorum.
Waifu Impact dedi: İnsan niye PS3 alır? Ya Exc. çok seviyordur. Demon's Souls mesela. Ya da parası fazla yoktur. PS3'ün fiyatı da 500-550 TL. Haberiniz ola. Ben asıl Fanboy'u kullanmalıyım sizin için. Genişletmek için tıkla... Sanırım insanlar her olayda pıleysıteyşın al diyen insanlara değil de yeni öneri getirenlere fanboy diyor. İlginç Ayrıca ben arkadaşı zorlamıyorum. Sadece biraz daha bekleyip bilgisayar alabileceğini söylüyorum.
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 3 Kasım 2015 #13 Optifines dedi: Sanırım insanlar her olayda pıleysıteyşın al diyen insanlara değil de yeni öneri getirenlere fanboy diyor. İlginç Ayrıca ben arkadaşı zorlamıyorum. Sadece biraz daha bekleyip bilgisayar alabileceğini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki biygisayay niye almadığını azcık düşünseniz anlayacaksınız. Ama işte fanboy olunca...
Optifines dedi: Sanırım insanlar her olayda pıleysıteyşın al diyen insanlara değil de yeni öneri getirenlere fanboy diyor. İlginç Ayrıca ben arkadaşı zorlamıyorum. Sadece biraz daha bekleyip bilgisayar alabileceğini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki biygisayay niye almadığını azcık düşünseniz anlayacaksınız. Ama işte fanboy olunca...